Jennifer Lawrence este însărcinată. Actrița va deveni mămică pentru prima dată

Data actualizării: | Data publicării:
Jennifer Lawrence,, captură foto YouTube
Descriere foto: Jennifer Lawrence,, captură foto YouTube

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney vor deveni părinți pentru prima dată.

Câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 31 de ani, așteaptă primul ei copil cu soțul ei, directorul galeriei de artă Cooke Maroney, potrivit people.com Reprezentantul actriței a confirmat miercuri fericita veste.

Lawrence și Maroney s-au cunoscut  în iunie 2018, iar vedeta și bărbatul, în vârstă de 37 de ani, s-au logodit în luna februarie a anului următor. Cei doi  s-au căsătorit pe 19 octombrie 2019, în Rhode Island.

Maroney și starul din Hunger Games au organizat o nuntă cu 150 de invitați, printre care s-au numărat prietenii celebri Adele, Amy Schumer, Kris Jenner și Emma Stone. Ceremonia a avut loc la luxosul domeniu Belcourt of Newport, un conac din Newport care a fost proiectat în 1894 de arhitectul american Richard Morris Hunt. Proprietatea a fost inspirată de cabana de vânătoare a lui Ludovic al XIII-lea de la Versailles și este în prezent casa lui Carolyn Rafaelian, CEO al Alex and Ani.

Când a fost întrebată de ce a ales să se căsătorească cu Maroney, Lawrence a spus: "Nu știu, am început cu lucrurile de bază: 'Cum mă simt? Este drăguț? Este amabil?". "

 Este cea mai grozavă persoană pe care am întâlnit-o vreodată, așa că mă simt foarte onorată să devin doamna Maroney", a adăugat ea.

 

Citește și: Actriţa Jennifer Lawrence ar fi fost rănită într-o explozie, pe platoul de filmare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel