Jennifer Grey, MOTIVUL pentru care a rupt logodna cu Johnny Depp: Era nebun de gelozie și paranoic

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Jennifer Grey, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jennifer Grey, Instagram

Actrița Jennifer Grey a fost logodită, pentru o scurtă perioadă de timp cu Jonny Depp. Aceasta a dezvăluit acum motivul real ce a produs ruptura celor doi.

Jennifer Grey, celebra vedetă din Dirty Dancing, și-a amintit despre scurta logodnă pe care a avut-o cu actorul Johnny Depp.

Cei doi s-au cunoscut după ce managerul ei i-a aranjat o întâlnire acesteia cu actorul din Pirații din Caraibe, la doi ani după lansarea filmului Dirty Dancing.

"Am mâncat, am vorbit, am băut Jack Daniel's, am râs de ne-am prăpădit, am făcut pauze de țigară la jumătatea drumului. El era atât de ridicol de frumos. Și surprinzător de deschis, amuzant, excentric și dulce...", a descris Jennifer Grey prima lor întâlnire, potrivit independent.co.uk

Ea a mai spus că Johnny Depp a cerut-o în căsătorie la două săptămâni după ce a cunoscut-o. Aceștia au primit cadou un cățeluș pe nume Lulu, pe care-l considerau ca fiind copilul lor.

"A fost bebelușul nostru de exercițiu, dar a fost și cineva care mi-a ținut companie când Johnny era plecat din oraș", a continuat Grey.

Care a fost motivul ce a produs despărțirea celor doi

Actrița a rupt logodna cu cel ce urma să îi devină soț, pentru că acesta a plecat de acasă chiar când era ziua ei de naștere și nu a mai contactat-o timp de câteva ore. Mai mult, ea susține că Johnny Depp începuse să intre în foarte multe necazuri.

"Johnny făcea naveta în fiecare săptămână dus-întors din Vancouver, dar începuse din ce în ce mai regulat să intre în necazuri: bătăi în baruri, încăierări cu polițiștii.

Începuse să rateze zborurile spre Los Angeles după ce dormea prea mult sau, când se întorcea acasă, era nebun de gelozie și paranoic în legătură cu ce făcusem eu cât timp fusese plecat. Am pus temperamentul său rău și nefericirea pe seama faptului că se simțea neputincios, pentru că nu putea să iasă din serialul 21 Jump Street.",  a mai dezvăluit ea.

În momentul de față, Johnny Depp se află în plin proces cu fosta lui soție, Amber Heard, căreia i-a cerut în instanță despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari, întrucât actrița l-ar fi acuzat de abuz.

Citește și: Johnny Depp revine luni în faţa juraţilor pentru a fi examinat de avocaţii fostei soţii

Johnny Depp a respins la tribunal acuzaţiile fostei sale soţii Amber Heard



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel