Jennifer Gates, prima reacție după ce părinții ei au anunțat că divorțează: „A fost o perioadă dificilă”

Data publicării:
Jennifer Gates, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Gates, sursa foto Instagram

Jennifer Gates trece prin momente cumplite după ce a aflat că părinții ei au decis să meargă pe drumuri separate. Ce mesaj emoționant a transmis fiica lui Bill Gates?

Bill și Melinda Gates au decis să divorțeze, după o relație de 27 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de cei doi, printr-o postare pe Twitter. Cei doi erau căsătoriți din anul 1994 și au trei copii împreună. Jennifer Gates este fiica cea mare, în vârstă de 25 de ani. Aceasta spune că este o perioadă grea pentru toată familia și le mulțumește fanilor pentru susținere. 


„Mulți dintre voi ați auzit deja vestea că părinții mei se despart. A fost o perioadă dificilă pentru întreaga noastră familie. Încă învăț cum să gestionez acest proces, să ma descurc cu propriile emoții, și să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalți membri ai familiei în acest moment.


Sunt recunoscătoare pentru spațiul oferit pentru a face acest lucru. Dar vă rog să știți că vorbele și sprijinul vostru înseamnă totul pentru mine.Vă mulțumim că ne-ați înțeles dorința de intimitate în timp ce parcurgem următoarele faze ale vieții noastre”, a scris ea pe Instagram.


Bill şi Melinda Gates au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, care are drept misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume. 


"După mult timp de gândire, dar și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia să punem capăt mariajului nostru", au afirmat cei doi filantropi într-o declaraţie postată pe contul de Twitter al lui Bill Gates.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel