Jennifer Aniston este în doliu. Tatăl artistei s-a stins din viață: „Te voi iubi până la sfârșitul timpurilor”

Data publicării:
Sursa foto: Jennifer Aninston, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Jennifer Aninston, instagram/ colaj foto

Jennifer Aniston este devastată de durere, după ce tatăl ei s-a stins din viață. 

John Aniston, actorul hollywoodian cunoscut mai ales pentru rolul său de lungă durată din "Days of Our Lives", s-a stins din viață, la vârsta de 89 de ani. Fiica sa, actrița Jennifer Aniston, a anunțat vestea morții tatălui său într-un omagiu postat luni dimineață pe Instagram, spunând că John Aniston a murit liniștit vineri, chiar de Ziua Veteranilor. John Aniston a servit ca ofițer de informații în Marina americană timp de mai mulți ani la mijlocul anilor 1950, după ce a absolvit Universitatea de Stat din Pennsylvania. El și-a amintit că a jucat în piese de teatru la teatrele locale în timp ce se afla în serviciul activ în Panama, într-un interviu acordat în 2019 Academiei de Televiziune.

Jennifer Aniston, devastată de durere, după moartea tatălui său

”Tată dulce … John Anthony Aniston. Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat spre ceruri în pace – și fără durere. Și nu mai puțin pe 11/11!

Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum. Te voi iubi până la sfârșitul timpurilor”, a scris actrița de la Hollywood, despre regreatul ei tată, cu care a postat o fotografie din copilărie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Cine a fost John Aniston

John Aniston, născut Yannis Anastassakis în Grecia, a intrat în 1985 în cel mai cunoscut rol al său, Victor Kiriakis, în telenovela "Days of Our Lives". Interpretarea sa i-a adus o nominalizare la Daytime Emmy în 2017 și un premiu Daytime Emmy pentru întreaga carieră, pe care l-a câștigat, în 2022.

Jennifer Aniston a apărut virtual la ceremonia de decernare a premiului pentru a accepta distincția în numele tatălui ei și a descris experiența ca fiind "un moment cu adevărat special" pentru ea. 

"Este o oportunitate nu numai de a aduce un omagiu unei adevărate icoane în lumea televiziunii de zi, ci și o șansă de a recunoaște realizările de-o viață ale unui mare și respectat actor, care se întâmplă să fie și tatăl meu", a spus ea.

Pe lângă fiica sa, lui John Aniston îi mai rămân în viață fiul său, Alex Aniston, și mama lui Alex, Sherry Rooney, potrivit cbsnews.com

Jennifer Aniston, dezvăluiri dureroase din lupta cu infertilitatea

Jennifer Aniston a vorbit despre încercarea disperată pe care a avut-o mult timp pentru a rămâne însărcinată. Celebra actriță a încercat chiar și fertilizare in vitro, care însă nu a dat nici ea rezultate. 

Actrița, în vârstă de 53 de ani, cunoscută mai ales pentru rolul lui Rachel Green din Friends, a declarat în cadrul unui interviu faptul că a trecut în tot acest timp printr-o perioadă foarte dificilă, întrucât presiunea socială era extrem de mare, primind foarte des întrebarea „Când vei avea un copil?”. Artista și-a deschis sufletul și a spus faptul că a încercat orice truc, însă, din nefericire, nu există nicio soluție de a rămâne însărcinată, notează bbc.com

"Încercam să rămân însărcinată. A fost un drum plin de provocări pentru mine, drumul de reuși să fac copii. Toți anii și anii de speculații... A fost foarte greu. Treceam prin fertilizare in vitro, beam ceaiuri chinezești, orice.", a spus ea, în cadrul unui interviu.

Cu toate acestea, Jennifer Anison nu are niciun regret, dar totuși și-ar fi dorit să știe încă înainte de a face toate aceste încercări, că nu există nicio soluție în această situație. 

"Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: 'Îngheață-ți ovulele'. Fă-ți o favoare". Pur și simplu nu te gândești la asta. Așa că iată-mă astăzi aici", a spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel