Jennifer Aniston a rupt tăcerea. Care a fost motivul real pentru care s-a despărțit de Brad Pitt

Data publicării:
Brad Pitt și Jenifer Anniston, în timpul unui interviu online, din 2020
Descriere foto: Brad Pitt și Jenifer Anniston, în timpul unui interviu online, din 2020

La 16 ani de la despărțirea de Brad Pitt, actrița Jennifer Aniston vorbește despre motivele care au stat în spatele rupturii. 

Jennifer Aniston a vorbit recent  despre drama pe care a trăit-o în urmă cu 16 ani. Vedeta a mărturisit că nu a crezut, inițial, că vor ajunge la divorț și că spera că își vor rezolva problemele. 

Mai mult, aceasta a spus că a simțit că cineva a ”înjunghiat-o în inimă” în momentul în care a aflat că Brad Pitt are o relație cu Angelina Jolie, și că aceasta din urmă era deja însărcinată, înainte ca divorțul lor să se finalizeze.


La vremea aceea, vedeta a fost pusă în niște situații absolut ireala. Un reporter chiar a întrebat-o dacă știe că Brad Pitt va deveni tătic, lucru care a făcut-o pe Jennifer să izbucnească în plâns. 


”La momentul acesta, n-aș fi surprinsă de nimic, dar prefer să-l cred pe el”, spunea actrița în urmă cu 16 ani.


Au trecut 16 ani de atunci, între timp, Brad Pitt a divorțat și de Angelina. Jennifer Aniston ține să lămurească însă un lucru. Deși toată lumea a crezut că motivul despărțirii ei de Brad Pitt ar fi fost Angelina, frumoasa actriță spune că relația lor „scarțaia” înainte ca Angelina să apară în peisaj, iar cei doi nu mai erau „o echipă”. 


”Relațiile sunt complicate. Sunteți doi oameni care continuă să evolueze și sunt momente în care aceste schimbări se ciocnesc. Atunci când încetați să creșteți împreună, atunci apar problemele”, a declarat actrița pentru Vanity Fair.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel