Jeni Nicolau, momente de panică. Artista a fost bătută la propriul spectacol: ”Nu și-a dat seama că sunt eu”

Data publicării:

Jeni Nicolau a dezvăluit cum a ajuns să fie bătută la propriul spectacol. 

Jeni Nicolau este una dintre cele mai apreciate artiste datorită vocei sale, dar și a umorului său caracteristic. Într-un interviu recent, vedeta a a dezvăluit cum a ajuns să fie bătută la propriul spectacol, dar și cum și-a câștigat primii bani. 

Jeni Nicolau a fost bătută la propriul spectacol

Jeni Nicolau a povestit că, de-a lungul carierei sale a avut parte de multe „momente penibile”. Artista și-a amintit cum a fost bătută la propriul spectacol. Din cauza faptului că era foarte aglomerat, bodyguarzii i-au luat pe toți la palme și, din greșeală, au lovit-o și pe Jeni Nicolau. Vedeta susține că aceștia nu și-au dat seama că este ea. 

”Au fost multe momente penibile. La Slatina eram în spectacol cu Stana Izbașa și era atât de multă lume că se rupeau ușile. Noi am intrat prin lateral și unul de la ordine i-a luat pe toți la palme și, cum stăteam la rând să intrăm, mi-am luat și eu una. Era și întuneric, iar când a dat nu și-a dat seama că sunt eu.”, a dezvăluit Jeni Nicolau, pentru Fanatik.ro

Cum a câștigat Jeni Nicolau primii bani

Jeni Nicolau recunoaște că a avut parte de o copilărie grea, după ce tatăl său s-a stins din viață. Artista a fost nevoită să muncească de la vârsta de 16 ani, pentru a-și ajuta familia. Vedeta recunoaște că și-a cumpărat prima pereche de blugi și pantofi, la vârsta de 20 de ani. 

”Primii bani i-am câștigat la 16 ani neîmpliniți când am trecut la seral și m-am angajat, pentru că tatăl meu a decedat și trebuia să câștig un ban în plus. Mama nu avea vârsta ca să ia pensie de urmaș așa că nu am avut încotro. Nu mi-am cumpărat nimic atunci. La 20 de ani mi-am luat o pereche de blugi, prima de fapt, și o pereche de pantofi. A fost greu.”, a mărturisit artista. 

Jeni Nicolau: „A fost cel mai greu an”

Jeni Nicolau a dezvăluit și care a fost cel mai greu moment din viața sa. 

”Cel mai greu moment din viața mea a fost în 2008 când a venit criza iar noi cei care făceam revistă (liber profesioniștii) nu mai aveam loc pe niciunde. A fost cel mai greu an, atunci am învățat să mă rog și atunci am descoperit că iubirea face minuni. Soțul meu a fost cel care m-a ridicat, însoțit și m-a pus la treabă. Îi mulțumesc și îi datorez mult!”, a mai spus Jeni Nicolau, pentru sursa citată mai sus. 

â

Jeni Nicolau, la un pas să-și piardă viața din cauza kilogramelor în plus

Vedeta a încercat mai multe diete de-a lungul timpului. Ea spune ca ajunse se să aibă 30 de kilograme în plus și nu își găsea deloc motivația să slăbească. Mai mult, ea a apelat la mai multe diete care i-au pus viața în pericol. 

„Am avut multe, multe kilograme în plus, scăpasem de sub control. Într-o perioadă aveam peste 30 de kilograme în plus și consideram că nu mai am pentru cine să mai slăbesc. Dacă nu îmi luam un antrenator de fitness care să mă ajute, puteam să îmi pierd viața.', a spus ea în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Artista a încercat tot felul de diete. Cea mai periculoasă a fost cea în care nu a mâncat nimic timp de 3 zile și a ajuns la spital. 

„Pentru că am luat o cură de slabire de la cineva, în primele trei zile nu am mâncat nimic, apoi am mâncat celebra supa de varză, iar urmatoarele trei zile am luat niște medicamente și am ajuns direct în spital', a spus artista,  la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel