Jeff Bezos a cerut-o în căsătorie pe Lauren Sánchez. Cine este și cu ce se ocupă noua logodnică a miliardarului

Data publicării:

Jeff Bezos și Lauren Sánchez s-au logodit.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, și partenera sa, Lauren Sánchez, s-au logodit, a declarat pentru CNN o sursă apropiată cuplului.

Nu au fost disponibile imediat detalii suplimentare despre cererea în căsătorie sau despre planurile de nuntă.

Bezos și Sánchez, o fostă jurnalistă de televiziune, actualmente filantroapă, au făcut publică relația lor pentru prima dată în 2019. De când Bezos și Sánchez au început să se întâlnească, au păstrat discreția cu privire la relația lor, în afara faptului că au fost fotografiați la diverse evenimente.

 


În 2022, cuplul a acordat pentru CNN primul lor interviu comun, discuția având loc în casa lor din Washington. Atunci, cei doi au vorbit despre activitatea lor filantropică în vederea donării strategice a vastei averi a lui Bezos către o varietate de cauze.

Când vine vorba de eforturile lor caritabile, Sánchez a declarat pentru CNN că sunt "coechipieri foarte buni", glumind că pot fi, de asemenea, "cam plictisitori".

Bezos a continuat să o descrie pe jurnalista premiată cu Emmy ca fiind "cea mai generoasă și mai sufletistă persoană pe care ai putea-o întâlni vreodată" și a spus că este "o inspirație".


Miliardarul este, de asemenea, fondatorul companiei spațiale Blue Origin, și a fost la bordul unui zbor în spațiu și înapoi în 2021 cu racheta New Shepard a Blue Origin.

Sánchez, care este, de asemenea, fost pilot de elicopter, a declarat pentru CNN că și ea intenționează să se îndrepte spre spațiu în următorii ani, spunând că i se va alătura "un grup mare de femei".

Bezos a fost căsătorit anterior cu MacKenzie Scott timp de 25 de ani, cu care are patru copii. Sánchez are trei copii din relații anterioare și a fost căsătorită cu agentul de la Hollywood Patrick Whitesell timp de 13 ani, înainte de a finaliza divorțul lor în 2019.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel