Jean Paler, decizie surprinzătoare la cei 69 de ani ai săi. De ce s-a apucat actorul: „Am intrat în rândul lumii”

Data publicării:
Jean Paler, captra foto Youtube/ sursa La Maruta
Descriere foto: Jean Paler, captra foto Youtube/ sursa La Maruta

Jean Paler traversează o perioadă grea a vieții lui din cauza problemelor de sănătate. Pentru a-și anima timpul liber, actorul a luat o decizie inedită. 

Jean Paler este unul dintre cei mai apreciați comedianți din României. Chiar dacă s-a bucurat de o viață frumoasă, petrecută mereu pe scenă, în aplauzele fanilor, acesta se confruntă acum cu probleme grave de sănătate, dar și cu unele de ordin financiar. 


Actorul s-a mutat la Sinaia și spune că în această perioadă geroasă este nevoit să stea mai mult prin casă. Pentru a-și anima zilele, actorul și-a făcut cont de TikTok, unde postează deja clipuri video. 


„Am intrat în rândul lumii. Contul meu de Tik Tok este Jean Paler 52, iar azi am făcut prima filmare. Cineva mi-a făcut contul, că eu nu mă pricep”, a dezvăluit Jean Paler în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Chiar dacă problemele de sănătate nu îi dau pace, actorul nu poate renunța la activitatea lui profesională. 

 

„Mai am încă probleme cu inima, s-au reglat jiglerele. Fac un turneu în Irlanda, în același loc în care am fost amândoi (n.red. – el și Cătălin Măruță). Ne-am povestit unul altuia până când nu ne mai cunoșteam. Merg cu avionul, vaccinat sunt”, a mai declarat actorul la Pro TV.


Jean Paler se confruntă cu probleme grave de sănătate. Actorul are mai multe stenturi montate la inimă, dar și un defibrilator. 


„Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei ope lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni.


Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc.


Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct”, a povestit actorul în emisiunea Teo Show', de la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel