Jean de la Craiova pleacă în India. Artistul va juca într-un film la Bollywood: „Sunt recunoscător pentru această colaborare”

Data actualizării: | Data publicării:
Jean de la Craiova, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jean de la Craiova, sursa foto Instagram

Jean de la Craiova va juca în două filme, printre care unul filmat la Bollywood. 

Jean de la Craiova și-a găsit o nouă pasiune, actoria. Cântărețul de manele va pleca în India pentru a juca într-un film la Bollywood. Concurentul de la „Splash! Vedete la apă” este foarte încântat de această colaborare și așteptă cu nerăbdare să înceapă filmările. 


Interpretul de muzică de petrecere spune că va juca în două filme, unul românesc, iar unul indian. Cel filmat la Bollywood se va numi Dragoste în Europa. 


Jean de la Craiova spune că au început și evenimentele pe litoral, dar și cele private, iar asta îl bucură enorm. Artistul speră ca în curând lucrurile să revină la normal, iar sectorul artistic să își poată relua activitatea. 


„Voi juca în două filme, unul românesc, filmat la noi, iar la iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secvență într-un film indian. Filmul, ales de o familie celebră de la Bollywood, se numeşte Dragoste în Europa, iar eu nu pot decât să fiu recunoscător pentru această colaborare.


Vara aceasta am început şi spectacolele pe litoral şi uşor, uşor încep şi evenimentele private, aşa că nu putem decât să ne bucurăm şi să sperăm că vom învinge cât mai repede pandemia”, a spus Jean de la Craiova pentru tvmania.ro.


Pentru Jean de la Craiova, la fel ca și pentru ceilalți artiști, perioada pandemiei a fost una foarte grea. Toate evenimetele au fost amânate, iar veniturile lor au ajuns pe zero. Jean de la Craiova spune că a încercat să se acomodeze pentru a putea trece peste acea perioadă de criză. Artistul s-a apucat de gătit, de grădinărit pentru a trece timpul mai ușor. 


„Şi pentru mine, ca de altfel pentru noi toţi, ultimul an şi jumătate a fost unul foarte greu şi diferit de tot ce trăisem până acum. Cu ajutorul lui Dumnezeu însă, pot să spun că am încercat şi am şi reuşit cât de cât să mă adaptez.


Am stat mai mult pe acasă, dar asta nu a fost neapărat rău, chiar am descoperit lucruri noi, de care până acum, fiind mai mereu plecat în concerte, nu apucam să mă bucur.


Am grădinărit, am gătit mult, ceea ce nu se mai întâmplase de… nici nu mai ştiu de când. Una peste alta, a fost o perioadă grea, de care sperăm să scăpăm cât mai repede”, a mai spus artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel