Jean de la Craiova și Vali Vijelie, despre tradițiile de Paște din copilărie: „În copilărie era frumos, erau tradiții”

Data actualizării: | Data publicării:
Vali Vijelie și Jean de la Craiova, colaj/ sursa Instagram
Descriere foto: Vali Vijelie și Jean de la Craiova, colaj/ sursa Instagram

Jean de la Craiova și Vali Vijelie și-au amintit cum sărbătoreau Paștele pe vremea când erau doar niște copii. 

Jean de la Craiova și Vali Vijelie au devenit nostalgici atunci când și-au adus aminte de copilărie. Cei doi maneliști și-au amintit cum petreceau Paștele înainte de a fi celebri. Chiar dacă stilul de lor de viață s-a schimbat, cei doi nu au uitat de tradiție și respectă an de an  obiceiurile. 


„Paștele se face în familie, cu ou, cozonac, ca la toată lumea. În anii trecuți cântam de Paște. Soția mea este foarte credincioasă, dar și eu merg când am timp la biserică. E bine să mergi!”, a spus Jean de la Craiova la Antena Stars.


Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați maneliști ai momentului. Chiar dacă are un succes imens pe plan muzical, artistul nu a uitat să aibă credință și să meargă la Biserică atunci când are mai mult timp liber.

„În copilărie era frumos, erau tradiții. Îmi aduc aminte când ciocneam ouăle le și luam cine câștiga. Atunci făceam șmecherii ca să luăm multe ouă acasă, le mai dădeam cu ipsos. Avem și cozonac și chec”, a adăugat Jean de la Craiova. 


Vali Vijelie spune că mama lui nu îl lăsa niciodată să mănânce ouă și cozonac înainte de a merge la împărtășit. Manelistul spune că uneori mai greșește și nu respectă învățăturile primite de la mama lui, dar își cere iertare față de Dumnezeu. 


„Făcea mama mâncare tradițională și nu mă lasă să mănânc ouă și cozonac până nu mă împărtășeam. De atunci tot timpul am ținut cont, mai greșesc uneori acum, dar asta e, să mă ierte Dumnezeu”, a declarat și Vali Vijelie.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel