Jean de la Craiova, la un pas de moarte, într-o explozie. Artistul a fost în stare de șoc: ”Poate că astăzi cântam pe nori”

Data publicării:
Jean de la Craiova, sursa instagram
Descriere foto: Jean de la Craiova, sursa instagram

Jean de la Craiova a povestit cum a fost la un pas de moarte, chiar în explozia de la Mihăilești.

Jean de la Craiova a povestit că în anul 2004 a fost la un pas de moarte, chiar în explozia de la Mihăilești care a îndoliat întreaga țară. O minune însă l-a salvat pe artist și anume faptul că evenimentul la care trebuia să cânte, s-a amânat.

Artistul a povestit că înainte cu doar o săptămână de la explozie a fost anunțat că nunta la care trebuia să cânte s-a amânat pentru a doua zi. Chiar atunci când ar fi trebuit să meargă spre Buzău, pe D2 s-a produs accidentul camionului care transporta 20 de tone de azotat de amoniu.

”Atunci când a fost explozia la Mihăilești, eu în ziua respectivă trebuia să mă întorc de la nuntă, pentru că trebuia să cânt la Buzău. Cu o săptămână înainte, m-au sunat oamenii că se amână nunta pentru a doua zi, dacă sunt liber. Și Dumnezeu a făcut ca nunta să fie amânată pentru a doua zi.

Dacă era să nu se amâne nunta, eu ajungeam în ziua respectivă, la coada de mașini acolo și eu fiind mai curios, mă duceam în față sa văd ce s-a întâmplat acolo. Și probabil la ora și momentul ăla mă aflam și eu acolo și poate ca astăzi cântam pe nori, dar s-a amânat a doua zi. Fix a doua zi am trecut pe acolo, am deviat puțin că era o groapă imensă. Dumnezeu ne iubește pe toți dar noi suntem așa cum suntem.”,  a spus Jean de la Craiova la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel