Jason Derulo va deveni tătic. Anunțul a fost făcut chiar de iubita artistului / FOTO

Data publicării:
Jason Derulo și Jena Frumes, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jason Derulo și Jena Frumes, sursa foto Instagram

Jason Derulo a intrat în tabăra tăticilor. Artistul este în culmea fericirii de când a aflat că iubita lui este însărcinată. 

Jason Derulo este unul dintre cei mai apreciați artiști de peste ocean, iar vestea că va deveni tătic a șocat pe toată lumea. Anunțul a fost făcut chiar de iubita artistului, frumoasa Jena Frumes, pe pagina ei de Instagram. Modelul a distribuit o fotografie în care este alături de Jason Derulo, iar burtica de gravidă este foarte vizibilă. Jena a scris la descriere: „Mamă și Tată”. Cei doi nu au dezvăluit încă sexul bebelușului. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de JENA (@jenafrumes)


Jason Derulo și-a cunoscut iubita chiar înainte de pandemie, la o sală de sport pe care o frecventau amândoi. Izolarea le-a acordat celor doi mai mult timp pentru a se cunoaște. Jason și Jena sunt foarte apreciați mai ales pe TikTok, unde sunt extrem activi și postează foarte multe videoclipuri. Cei doi se potrivesc de minune și formează unul dintre cele mai frumaose cupluri de peste ocean. Cei doi sunt născuți în aceeași zi, pe 21 septembrie. Asta da coincidență. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel