Jason Derulo și iubita lui, Jena Frumes, și-au spus ADIO. Cei doi deveniseră părinți cu câteva luni în urmă

Data actualizării: | Data publicării:
Jason Derulo și Jena Frumes, sursa istagram
Descriere foto: Jason Derulo și Jena Frumes, sursa istagram

Jason Derulo și iubita lui s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de artist.

Jason Derulo și iubita lui, Jena Frumes formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul internațional.  Cei doi păreau de nedespărțit, iar în urmă cu câteva luni, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Cu toate astea, nimic nu prevestea ce urma să se întâmple cu aceștia.

Recent, artistul a anunțat despărțirea de mama băiețelului său, Jason King. Acesta nu a precizat motivul despărțirii, dar consideră că această separare este mai benefică pentru amândoi.

 

„Ea este o mamă minunată, dar simțim că separarea ne va permite să fim cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți. Vă rugăm să ne respectați viața privată în aceste momente”, a scris Jason Derulo, pe Twitter.

 

Anunțul trist a venit la doar o zi după ce Jena Frumes i-a făcut artistului o superbă declarație de dragoste pe rețelele de socializare cu ocazia zilei sale de naștere.

 

„Tu ești cel mai frumos, muncitor, talentat, amuzant, iubitor om. Mă completezi cu adevărat și sunt atât de recunoscătoare pentru iubirea noastră. Tu și micuțul nostru mă faceți cea ma fericită femeie din lume și abia aștept să fac mai multe amintiri cu voi. Știu că sunt mai încăpățânată, dar tu mă accepți așa cum sunt și sunt etern recunoscătoare pentru asta. Te iubesc atât de mult, pentru totdeauna”, scria Jena Frumes, pe 22 septembrie, într-o postare pe care a șters-o deja.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel