Jared Leto, în rolul lui Karl Lagerfeld: „Nu există nicio definiţie pentru el. A fost o putere creativă”

Data publicării:
Jared Leto, foto Instagram
Descriere foto: Jared Leto, foto Instagram

Actorul american Jared Leto va juca rolul lui Karl Lagerfeld într-un nou film biografic.

Starul în vârstă de 50 de ani îl va interpreta pe regretatul creator de modă în noul film pe care urmează să îl producă împreună cu Emma Ludbrook pentru compania lor, Paradox.

"Simt că acesta este un moment de cerc complet, iar Karl ar fi mândru de ceea ce facem", a declarat Leto pentru publicaţia Women's Wear Daily.

"Karl a fost un artist. Punct. A fost un designer de modă, a fost fotograf, a fost un artist. Nu există nicio definiţie pentru el. A fost o putere creativă", a adăugat el.

Filmul se află încă în stadiile incipiente de dezvoltare şi nu are încă un regizor, deşi se bucură de sprijinul casei de modă Karl Lagerfeld.

Producţia va relata "relaţii cheie din viaţa lui Karl Lagerfeld, spuse printr-o lentilă imprevizibilă, la fel ca omul însuşi".

"Există o multitudine de relaţii de explorat. Karl a avut o carieră care a durat peste 50 de ani, aşa că atât personal, cât şi profesional, a fost aproape de o serie de oameni. Pot spune că ne vom întoarce la relaţiile cheie care transmit diferite părţi ale vieţii sale", a spus Leto.

Regretatul designer german a fost una dintre cele mai cunoscute personalităţi din lumea modei şi era adesea însoţit de pisica sa Choupette. Karl Lagerfeld s-a stins din viaţă la vârsta de 85 de ani, în februarie 2019.

Se pare că Leto i-a adus pe trei dintre confidenţii apropiaţi ai lui Lagerfeld - inclusiv pe directorul executiv al casei de modă Pier Paolo Righi - în postura de producători executivi ai acestui film, notează Agerpres.

"Rolul meu este să-l înfăţişez pe ecran într-un mod cât mai sincer posibil", a declarat vedeta din "Morbius".

"În contextul celebrităţii, majoritatea oamenilor nu ajung să vadă dincolo de suprafaţă. Ei văd una sau două faţete ale unei persoane, aşa cum sunt ele prezentate printr-o lentilă publică. Karl a fost o fiinţă umană. Toţi avem în noi frumuseţe şi toţi avem defecte. Avem măşti şi apoi avem momente în care scoatem masca. Sunt mereu interesat să văd ce se află în spatele măştii", a adăugat Jared Leto. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel