Jane Seymour, femeia care nu îmbătrânește. Cum arată Dr. Quinn la aproape 70 de ani/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Jane Seymour, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jane Seymour, sursa foto Instagram

Jane Seymour și-a creat un renume în ceea ce privește frumusețea ei răpitoare care pare că stă în loc. Actrița a vorbit despre cariera ei de succes și despre cum se simte la aproape 70 de ani. 

În timp ce se pregătește pentru a împlini 70 de ani luna viitoare, Jane Seymour nu face altceva decât să întinerească. Actrița a postat pe Instagram o fotografie la cei 69 de ani și este de o frumusețe incredibilă. 


Vedeta din „Dr. Quinn“ nu-și retușează fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare și nici nu ar avea de ce. La 69 de ani, arată senzațional în colanți sport, în grădina casei sale din Malibu.


„Lucrez la atâtea filme în acest moment, este incredibil”, a declarat actrița pentru publicația People. 


Considerată încă un sex simbol la Hollywood, Seymour a declarat cu amuzament: „Nu înțeleg prea bine ce înseamnă un sex simbol, dar sunt încă o femeie cu sânge în vine, nu? Cu siguranță!”


„Și 69, pentru mine, pare doar a fi doar un număr”, a continuat  vedeta din „Dr. Quinn“. „Mă simt incredibil de bine și de sănătoasă.”


Actrița joacă atât personaje cu vârste între 70 și 80 de ani, dar și pe cele mult mai tinere, pentru că aceasta pare că are doar jumătate din vârsta reală. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel