Jane Birkin "se simte bine", a asigurat fiica ei Charlotte Gainsbourg, prezentă la Festivalul de la Deauville

Data publicării:
Charlotte Gainsbourg, sursa instagram
Descriere foto: Charlotte Gainsbourg, sursa instagram

Jane Birkin "se simte bine", a asigurat miercuri fiica ei Charlotte Gainsbourg, prezentă la Festivalul filmului american de la Deauville (nordul Franţei) pe care îl prezidează.

"Am un mesaj din partea mamei mele. Am vorbit adineauri cu ea şi ştiu că lumea îşi face griji pentru ea. Se simte bine", a declarat fiica lui Jane Birkin şi a cântăreţului Serge Gainsbourg.

"Am întrebat-o dacă vrea să comunic ceva din partea ei. Mi-a zis că este bine", a precizat Charlotte Gainsbourg.

Impresarul lui Jane Birkin anunţase marţi că actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 74 de ani a suferit o formă uşoară de accident vascular cerebral săptămâna trecută şi că îşi anulează angajamentele până la sfârşitul acestei săptămâni.

Festivalul filmului american de la Deauville, la care trebuia să participe Jane Birkin, se încheie duminică.

Charlotte Gainsbourg a prezentat miercuri în cadrul festivalului filmul documentar "Jane par Charlotte".

Tandru şi introspectiv, acest documentar proiectat şi la Festivalul de la la Cannes prezintă viaţa de zi cu cu zi a lui Jane Birkin, pasiunea împărtăşită cu fiica sa pentru câini şi abordează totodată subiecte dureroase, precum absenţa şi boala.

Născută pe 14 decembrie 1946 la Londra, Jane Birkin rămâne cântăreaţa engleză preferată a francezilor, legată indisociabil de Serge Gainsbourg, căruia i-a fost muză şi ambasadoare, relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel