Jamila, cu ochii în lacrimi după procesul pe care l-a pierdut în scandalul „Prăjitura ecler la tavă”: „Îmi era frică să mai am succes, ca să nu mai stârnesc reacții”

Data publicării:
Captură video: TikTok/jamilacuisine.oficial
Descriere foto: Captură video: TikTok/jamilacuisine.oficial

După ce a pierdut procesul cu Laura Laurențiu, în scandalul „Prăjitura ecler la tavă”, care a durat mai bine de patru ani, Jamila a făcut declarații cu ochii în lacrimi.

Tot conflictul a început în 2019, după ce canalul de YouTube al Jamilei a fost blocat, la cererea Laurei Laurențiu, pentru încălcarea drepturilor de autor, pe motivul că titlul rețetei ar fi fost folosit prima dată de ea. Ulterior, celebra bucătăreasă a reclamat-o pe Laura Laurențiu în instanță. Acum, după un proces care a durat mai bine de patru ani, magistrații Curții de Apel București au decis că rivala sa a fost prima care a făcut cunoscută această rețetă în România. Astfel, Jamila a pierdut procesul intentat împotriva Larei Laurențiu și este obligată să-i plătească acesteia cheltuieli de judecată în valoare de 10.000 de lei. 

Jamila, cu ochii în lacrimi după procesul pe care l-a pierdut în scandalul „Prăjitura ecler la tavă”

După ce a pierdut procesul, celebra bucătăreasă a făcut primele declarații, cu ochii în lacrimi. Jamila susține că tot acest proces a făcut-o victima bullyingului.

„Când JamilaCusine a început să crească, în jurul meu oamenii au început să se poarte diferit. Oamenii din aceeași industrie au început să fie deranjați de acest succes. Li se părea că succesul meu e mult prea rapid și, din punctul lor de vedere, nemeritat. Dintre acești oameni, această doamnă cu care eu am avut proces în instanță și cu prietena ei cea mai bună, au fost cele două care, în repetate rânduri au avut ceva de comentat despre mine. 

Tot timpul eram făcută proastă, rețetele mele erau proaste, eram grasă, oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști. Tot ce făceam eu era rău. De fiecare dată când eu participam la o emisiune, aveam un succes sau mi se întâmpla ceva bun, aceste două doamne simțeau nevoia să dea în mine. Din nou și din nou. Șicanele acestea, ca să înțelegeți, nu au fost o săptămână, o lună, șicanele acestea au durat ani. Și după cum puteți observa, pe mine m-a marcat foarte mult lucrul acesta, pentru că m-am simțit exact cum se simte un copil la școală care are parte de bullying. Eu m-am simțit la aproape 30 de ani ai mei ca un copil care are parte de bullying la școală și nu știe cum să reacționeze”, a mărturisit Jamila într-un videoclip postat pe TikTok.

@jamilacuisine.oficial

Adevarul meu despre scandalul eclerului. Lucruri pe care nu le-am spus niciodata in mod public pana acum. Bullyingul la care am fost supusa atatia ani si motivele pentru care am decis sa deschid o actiune in instanta. Din pacate nu pot incarca tot clipul aici pentru ca este destul de mare, insa il gasiti in varianta integrala pe canalul meu de Youtube JamilaCuisine.

♬ sunet original - JamilaCuisine

Citește și: Jamila a pierdut definitv procesul împotriva Laurei Laurențiu: „Judecătorii din România nu sunt pregătiți așa ceva”. Daunele pe care trebuie să le plătească

„Îmi era frică să mai am succes, îmi era frică să mai am un lucru bun în „cariera mea” ca să nu mai stârnesc reacții”

Jamila a relatat că inițial a încercat să se apere împotriva comentariilor răutăcioase, răspunzând acolo unde simțea că este necesar. Cu toate acestea, criticile au continuat foarte mult timp, fie că era vorba despre rețetele sale pe blog sau despre aparițiile sale la TV. Simțea că era criticată constant și că nu exista sfârșit pentru acest lucru.

„La început am încercat să mă apăr și atunci unde mi-am mai văzut șicane și comentarii răutăcioase am răspuns, le-am răspuns. Au venit pe blog să își dea cu părerea despre rețeta de găluște, era proastă, nu știu care rețetă era proastă și cealaltă era proastă. Toate rețelele mele erau proaste.

Dacă participam la o emisiune era rău că am participat eu și nu a participat altcineva. Tot timpul erau lucruri rele spuse despre mine și toate se repetau și toate continuau și mi se părea că nu se mai termină și că tot timpul mi-era frică. Sincer îmi era frică să mai am un succes, îmi era frică să mai am un lucru bun în „cariera mea” ca să nu mai stârnesc reacții. Mi se spunea de peste tot. Veneau oamenii în privat care îmi spuneau același lucru: că aceeași persoană cu prietena ei vorbesc despre mine, că aceeași persoană spune lucruri rele despre mine din nou și din nou și din nou”, a mai spus Jamila.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel