James Van Der Beek vorbește despre schimbările drastice din viața lui

Data actualizării: | Data publicării:
James Van Der Beek, foto instagram
Descriere foto: James Van Der Beek, foto instagram

James Van Der Beek și familia sa s-au mutat oficial din Los Angeles. A vorbit despre decizia pe care a luat-o cu privință la mutare. 

Potrivit CNN, Van Der Beek a anunțat pe rețelele de socializare, că el și soția sa, Kimberly, și cei cinci copii ai lor, Olivia, Joshua, Annabel Leah,  Emilia,  și Gwendolyn,  au planificat să se mute.

.„În ultimele zece luni, am avut două pierderi de sarcină la sfârșitul perioadei,  am petrecut vacanța  gândindu-ne că soția mea  are o tumoare, din fericire doctorul a greșit, slavă Domnului. Am fost prematur, am lansat un spectacol de dans, am fost favorizat să câștig în fața întregii lumi, dar după toate acestea mama mea a murit ", a scris el.

”Toate acestea au dus la unele schimbări drastice în viața noastră, în vise și priorități ... și ne-au atras aici. În ciuda tuturor, el a scris că  astăzi este într-un sentiment profund de recunoștință”.

Reamintim, de asemenea că Van Der Beek a fost concurent la „Dancing With the Stars” anul trecut și în semifinale a anunțat cu lacrimi că soția sa a suferit un avort spontan. Vestea a venit la câteva săptămâni după ce cuplul a împărtășit știrile pe care le așteptau pentru al șaselea copil.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel