James Michael Tyler, actorul care l-a jucat pe Gunther în ”Friends” are cancer. Boala se află în ultimul stadiu/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
James Michael Tyler, sursa instagram
Descriere foto: James Michael Tyler, sursa instagram

James Michael Tyler, devenit celebru pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a dezvăluit că are cancer la prostată în stadiul patru. 

Fanii actorului James Michael Tyler sunt în stare de șoc, după ce acesta a declarat faptul că  are cancer de prostată în stadiul patru. Actorul care l-a jucat pe Gunther în ”Friends” a descoperit boala în septembrie 2018, după un examen de rutină. Între timp, cancerul i-a afectat oasele şi, implicit, mobilitatea.

În acest moment, actorul face chimioterapie, însă, din nefericire, cancerul s-a răspândit la oase.

„În cele din urmă, ştii, probabil că mă va lua”, i-a spus James Michael Tyler gazdei emisiunii, Craig Melvin, potrivit NBC

Înainte să dezvăluie diagnosticul primit, Tyler a apărut, prin Zoom, în programul special de reunire a starurilor show-ului ”Friends”.

„Au fost zece ani memorabili din viaţa mea, sincer. Nu îmi pot imagina o experienţă mai bună. Toţi au fost fantastici şi a fost o plăcere să lucrez cu ei”, a spus actorul.

 

James Michael Tyler regretă faptul că nu a mers la control, la timp

 

Îndrăgitul actor a mărturisit că regretă că nu a mers periodic la control, așa cum l-a sfătuit soția sa. De asemenea, el a ținut să îi îndemne pe bărbați să facă controale de rutină.

„Aş fi ascultat-o pe soţia mea minunată, care a fost puterea mea absolută prin toate astea. Aş fi mers mai devreme la medic şi l-aş fi descoperit mai devreme”, a spus acesta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Michael Tyler (@slate_michael)

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel