Jador s-a împăcat din nou cu Georgiana, marea lui iubire. Primele declarații ale artistului: „Nu mi-a pus capac”

Data publicării:
Jador și Georgiana, captura foto Youtube/ sursa Jador
Descriere foto: Jador și Georgiana, captura foto Youtube/ sursa Jador

Jador și Georgiana au mai dat o șansă iubirii lor. Cei doi formează din nou un cuplu. 

Jador se bucură de un succes imens pe plan profesional. Artistul a cunoscut succesul după ce a participat în emisiunea Puterea Dragostei. Acum este unul dintre cei mai ascultați cântăreți din generația nouă și a colaborat cu nume sonore din industrie. 


Dar ce spune Jador despre Georgiana, fata care i-a furat inima înainte de a fi celebru: „Mă cunoaște foarte bine”


Relația lor a fost ținută mult timp departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă au trecut prin multe despărțiri și împăcări, au decis că vor să mai dea o șansă iubirii lor, așa că Jador și Georgiana formează din nou un cuplu. 


Artistul a făcut primele declarații despre relația lui cu Georgiana, fata care i-a fost alături înainte de a deveni celebru. Jador spune că este singura femeie în care are încredere și cea lângă care își dorește o familie. 


Chiar dacă are foarte multe femei care roiesc în jurul lui, Jador se gândește doar la Georgiana și spune că ea este cea care i-a furat inima. 


''Ce pot să vă spun este că: Da! Sunt cu ea! Noi nu suntem copii. Avem 27 de ani. Nu mi-a pus capac. Mă cunoaște foarte bine. Este femeia care te completează. Este singura în care am încredere! Eu sunt fericit oricum, dar, da! Contribuie la echilibrul meu emoțional!'', a declarat Jador la Antena Stars.


Chiar dacă este tot timpul ocupat cu cariera lui în muzică, Jador își dorește să devină tată în viitorul apropiat și spune că Georgiana este iubirea vieții lui. Artistul susține că își va face timp pentru creșterea copilului. 

 

Jador, despre copilăria plină de lipsuri: Nu mâncam câte două-trei zile

 

Chiar dacă acum are tot ce își dorește, copilăria lui Jador a fost grea. Familia artistului a avut mari probleme financiare, iar Jador a trebuit să se adapteze condițiilor.

Jador a avut o copilărie grea. Chiar artistul a povestit că erau momente când nu mânca cu zilele pentru a le lăsa hrana fraților săi. 


„În perioada aia nu prea am mâncat, de aia spun că am avut antrenament la „Survivor”. Nu mâncam câte două-trei zile, aveam rar așa mâncare. Nu-mi permiteam să-i mai cer lui tata bani, că știam că el e dispus să vândă tot să fie mama bine. Lucram eu, dar nu-mi ajungeau banii, trebuia să plătesc mai multe chestii”, a mărturisit Jador în cadrul emisiunii „Teo Show”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel