Jador riscă să se aleagă cu dosar penal. Ce gest a făcut artistul pe scenă: "Nu mă lăsa în pace"

Jador, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jador, sursa foto Instagram

Jador riscă să i se deschidă dosar penal și să ajungă în spatele gratiilor din cauza unui gest făcut pe scenă, în fața tuturor.

Recent, Jador le-a povestit fanilor gestul pe care l-a făcut pe scenă și care o să-l coste destul de mult. Mai exact, la un eveniment unde artistul a cântat, unul dintre admiratorii lui a venit să facă o dedicație, însă, Jador a fost deranjat de atitudinea insistentă a bărbatului, motiv pentru care a rupt bancnota de 100 de lei pe care a primit-o de la el în fața tuturor.

Gestul făcut de Jador reprezintă o infractiune, motiv pentru care artistul riscă să se aleagă cu dosar penal și poate să ajungă chiar să facă închisoare pe o perioadă de la trei luni la doi ani pentru faptul că a deteriorat bancnota.

Ulterior, Jador le-a explicat fanilor pe rețelele de socializare că a recurs la acest gest, deoarece a fost deranjat de bărbatul respectiv, care era foarte insistent și nu îl lăsa să își facă numărul artistic.

„Oameni buni, am văzut foarte multe tiktok-uri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani… am rupt chiar 100 de lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani, nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt și să-mi fac programul, i-a luat un copil bănuții și i-am dat tot ce mai aveam în buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu părinții.

Ce voiam să zic e că nu am ajuns și că n-o sa mă gândesc niciodată în viața mea că am ajuns… eu am refuzat banii respectivi pentru că toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează așa cum se făcea odată. Nu știu cum să va zic, eu cant de când eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu stătea cu telefonul pe tine…”, a spus Jador pe rețele de socializare.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 aug 2021, 08:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience