Jador riscă să rămână fără numele de scenă. Cântărețul trebuie să plătească o sumă uriașă, dacă vrea să-l folosească în continuare

Data publicării:
Sursa foto: Jador, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, Instagram

Jador își poate pierde numele care l-a făcut atât de celebru, dacă nu plătește o sumă uriașă de bani.

Jador riscă să rămâne fără numele de scenă care l-a făcut atât de celebru. Manelistul se află în conflict cu producătorul muzical Ovidiu DeSanto, care cere nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro pentru a-i permite acestuia să-și folosească numele în continuare. 

Conflictul este unul de proporții, întrucât cei doi se gândesc să ajungă chiar în sala de judecată. Potrivit fanatik Ovidiu DeSanto este cel care l-a lansat pe cântăreț și a avut grijă ca numele lui să ajungă cât mai departe. Acum, se pare că producătorul i-a înregistrat numele cântărețului, legal, la OSIM, iar singura condiție prin care Jador îl poate folosi în continuare este să-i plătească suma de bani pe care acesta a cerut-o, în caz contrar, solistul trebuie să-și stabilească o altă poreclă.

Potrivit sursei citate, Jador ar fi acceptat în cele din urmă să plătească acea taxă, pentru a fi stăpân pe numele său, doar că nu s-a ținut de promisiune, iar producătorul nu ar fi primit banii nici până în ziua de azi.

”Nu știu ce să spun acum, nu știu cât e de bine să spun lucrurile astea. Prefer să nu vorbesc, nu vreau să discut despre asta. Mulțumesc de telefon”, a spus DeSanto potrivit sursei citate anterior. 

Firmele lui Jador sunt înregistrate sub același nume

Situația este cu atât mai dificilă pentru manelist, cu cât cele două firme pe care acesta le deține sunt tot sub același nume. Așadar, amândouă companiile  Jador Music și Jador Booking îi poartă numele de scenă al artistului, pe care, dacă îl pierde, va trebui să le schimbe. Potrivit sursei citate, cifra de afaceri cumulată este undeva la 200.000 de euro, iar profitul ar fi în jurul cifrei de 166.000 de euro.

Recent, artistului i-a fost interzis să cânte la Filarmonica din Timișoara

În urmă cu două luni, Jador trebuia să susțină un concert la Filarmonica din Timișoara, iar biletele pentru concert fuseseră deja puse la vânzare. Totuși, primăria din acest oraș a decis că un astfel de moment artistic nu ar face cinste acestei săli de spectacole, motiv pentru care a cerut anularea concertului.

Cu toate că, din cauza acestui incident, cântărețul a promis că nu va mai călca în acest oraș, la scurt timp, Jador a organizat un nou concert pentru timișoreni, unde, mai mult decât atât, a lăsat intrarea liberă pentru fanii săi. Jador s-a arătat atunci a fi foarte supărat pentru discriminarea rasială de la noi din țară.

”Vreau să le dau o veste foarte bună timișorenilor. Vreau să vă zic că eu voi susține un concert gratis în Timișoara, poate intra oricine, intrarea este gratuită.”

O să aflați ulterior locația. Îmi doresc foarte mult să vă fac fericiți pentru că am primit, nu știu, cred că milionul de mesaje, la modul cel mai serios, la mine pe Instagram.Și aș vrea să susțin un concert pentru toți oamenii din Timișoara ca să-i distrez că, până la urmă, nu poate să vă oprească nimeni să iubiți un om, fie el neamț, țigan, român, ungur sau fie el manelist, cântăreț de muzică clasică sau alte genuri muzicale.

Nu poate nimeni să ne oprească să ne întâlnim. Mă gândesc că mă lasă măcar acest concert gratuit, probabil puțin finanțat de către mine să-l susțin pentru noi, pentru că voi mă iubiți așa cum sunt eu și vă mulțumesc pentru asta.”, a spus Jador la vremea aceea, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel