Jador, probleme de sănătate. Dureri insuportabile: „Din cauza unei probleme la naștere. Corpul meu mă lasă încet, încet”

Data publicării:
Jador, foto Instagram
Descriere foto: Jador, foto Instagram

Jador are parte de momente cumplite la Survivor. Artistul a stat pe bară la un meci pentru imunitate, din cauza durerilor cu care se confruntă. Medicii i-au interzis să participe la traseu.

Jador a dezvăluit că se confruntă cu dureri insuportabile de spate, fapt care l-a împiedicat să-și ajute colegii de la Survivor la ultima probă pentru imunitate. 


Artistul speră că durerea se va ameliora și că va putea concura în continuare.

 „Mă simt nașpa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodată la atâta foame, mușchii mei s-au cam dus. Din cauza unei probleme la naștere și fiind expus la efort am problema asta, nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor.

Și eu îmi doresc pe viitor să cânt la nunți și să dansez cu oamenii. Nu e o problema foarte gravă, dar mă afectează pe unele trasee, chiar dacă nu o arăt și mă arunc cu capul înainte. Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că o dau tot ce pot până mă ajută corpul. Corpul meu mă lasă încet , încet”, a spus Jador în cadrul emisiunii de la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel