Jador, adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artistul a rupt tăcerea: „Nu am cancer!”

Sursa foto: Jador, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, instagram

Jador a spus adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

În urmă cu câteva luni, Jador a surprins pe toată lumea, după ce și-a anunțat retragerea din cariera muzicală, de pe patul de spital. Artistul a preferat să fie destul de discret în legătură cu problemele de sănătate cu care se confruntă, astfel că au apărut tot felul de speculații. 

Jador, adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Astfel, s-a zvonit că artistul ar suferi de cancer și că starea lui de sănătate ar fi gravă. Acum, Jador a ținut să-și liniștească fanii și a vorbit despre problemele cu care se confruntă, dar și motivul pentru care se va retrage din doemniul artistic, la sfârșitul acestui an. Cântărețul a spus clar că nu are cancer, ci doar o problemă la nivelul esofagului. Cât despre renunțarea la cariera de artist, Jador a precizat că vrea să se ocupe de afaceri care să-i aducă și mai mulți bani. 

”Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica, sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil, așa cum spune presa, nu am cancer la colon, nu am alte boli scrise de presă. Sunt foarte bine! Am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

Mă las de muzică în decembrie pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți. Atâta tot, vă pup!”, a spus Jador, pe contul său de TikTok.

Carmen Harra dezvăluie viitorul lui Jador

Prezicătoarea Carmen Harra a făcut dezvăluiri importante despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat artistul Jador în ultima perioadă. Având un puternic simț al intuiției, Carmen Harra a primit un semn semnificativ în timp ce încerca să afle detalii despre viitorul cântărețului. Jador este un cunoscut cântăreț, iubit și apreciat de publicul larg din țara noastră. Văzând că Jador are nevoie de sprijin în ceea ce privește sănătatea sa, clarvăzătoarea dorește să îi ofere ajutorul și să vină în sprijinul lui. Așadar, ea îi încurajează familia să o contacteze pentru a discuta despre măsurile pe care Jador ar trebui să le ia pentru a se vindeca.

Sunt născuți în aceeași zi

Un aspect interesant dezvăluit de Carmen Harra este legătura spirituală pe care o simte cu Jador, legată de data de naștere. Cântărețul s-ar fi născut exact la 40 de ani după ea, pe aceeași dată, mai precis pe 25 martie. Prin această conexiune, clarvăzătoarea simte că are o înțelegere mai profundă a destinului său și că poate să-i ofere ghidare și susținere în călătoria sa.

„Eu, când mi-ai dat data nașterii am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător. Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună. Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor. Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el. Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații’’, a relatat Carmen Harra, conform Wowbiz.ro.

Va avea nuntă în acest an

Conform previziunilor sale, Jador va reuși să depășească problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Având un simț puternic al intuiției, ea vede că Jador va depune eforturi pentru a-și recăpăta sănătatea și va reuși să treacă peste aceste momente dificile. În plus, Carmen Harra prezice că viitorul lui Jador va fi luminos și că se apropie o mare schimbare în viața lui. Ea dezvăluie că vedea o nuntă în viitorul lui Jador, iar artistul simte că este pregătit să facă acest pas important în viața sa. Conform previziunilor, este posibil ca Jador să își unească destinele cu alesele lui la sfârșitul anului 2023.

Astfel, clarvăzătoarea îl încurajează pe Jador să continue să rămână pozitiv și să aibă încredere în propria lui putere de a depăși obstacolele. Cu o nuntă în perspectivă și cu susținerea celor dragi, Jador poate avea încredere că viitorul său se anunță plin de bucurii și împliniri.

„Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului.

Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar căsători cu această fată sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el”, a mai declarat Carmen Harra, potrivit sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 aug 2023, 09:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience