Jador, accident grav cu noul bolid de lux. Mașina artistului a fost făcută praf: „Am văzut moartea cu ochii”

Data publicării:

Jador a fost implicat într-un nou accident cu mașina. Cum arată acum bolidul de lux al manelistului?

Jador a trecut prin spaima vieții lui după ce i-a ieșit un cal în față. Artistul avea mare viteză și nu a putut evita nefericitul eveniment. 


Mașina lui Jador a fost făcută praf și era cumpărată doar de o lună de zile. Artistul spune că i-ar fi ieșit un cal în față și nu a avut cum să evite impactul. 


Artistul a postat pe contul său de Youtube un clip video în care explica cum a avut loc accidentul și cum arată acum bolidul de lux. 


„Stateam in spate ca de obicei si dintr-odata am auzit o pocnitura, a sarit calutul in fata noastra. Am avut noroc ca nu am avut viteza, Doamne ajuta ca suntem bine. M-a impresionat foarte mult…bineinteles ca nu suntem noi vinovati, omul a lasat calul sa alerge pe strada. Nici nu m-am intalnit cu proprietarul calului, copilul lui plangea, se ascunsese. Copilul asta mi-a rupt sufletul, plangea ca n-are bani, el se gandea la ce are de dat tatal lui”,a spus cantaretul in vlogul său.

 

 


Jador a dat dovadă de omenie după ce l-a iertat pe proprietarul animalului de la plata daunelor. 


Calul era păzit de un băiețel. Când a văzut nenorocirea acesta s-a ascuns și a început să plângă. Cel mic provine dintr-o familie sărmană, iar Jador i-a promis că nu îi va cere niciun ban pentru reparații și l-a luat în brațe pe băiat. 


„Daca aveam viteza, se putea intampla si asta. Ca lectie, oameni buni, legati-va animalele si nu le mai lasati pe strada. Am facut un mare accident, masina mea din pacate, de o luna de zile, arata asa. A sarit un cal in fata masinii, bine ca n-aveam viteza”, a spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel