Jador a izbucnit în plâns, în fața fanilor. Ce l-a emoționat pe artist până la lacrimi: ”Sunt doar un simplu om...”

Data publicării:
Sursa foto: Jador, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, instagram

Jador nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns pe scenă, în fața fanilor. 

Jador este unul dintre cei mai apreciați artișit din România. A cunoscut succesul peste noapte, imediar după participarea în emisiunea Puterea Dragostei. Artistul și-a dorit de mic copil să ajungă un cântăreț cunoscut și iată că visul lui s-a îndeplinit. 


Chiar dacă provine dintr-o familie cu posibilități financiare reduse, Jador s-a luptat mult pentru a-și depăși condiția și este absolvent al Academiei de Studii Economie, Facultatea de Relații Econimice Internaționale.

Jador a uimit public prin povestea lui de viață, acesta venind dintr-o familie cu posibilități financiare reduse. Bunul simț și naturalețea lui au câștigat inimile fanilor, care urmăresc activitatea lui din mediul online și sunt prezenți la fiecare concert de-al său. 

Jador a izbucnit în lacrimi pe scenă

Jador a fost invitat la un concert în Aleșd, acolo unde a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Artistul a fost extrem de emoționat în momentul în care publicul a început să-i strige numele și să-l aplaude. Cântărețul le-a mărturisit fanilor că nu se aștepta să fie atât de apreciat și iubit.

Ulterior, Jador a publicat pe rețelele de socializare întreg momentul și a ținut să scrie și câteva cuvinte emoționante.

”Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mă iubiți cu bune și rele ! Sunt doar un simplu om care e uimit de cine a ajuns ,atâta tot, și că oamenii se uita la el cu admirare și bucurie și asta mă face să mă simt special ! Va iubesc jadorașii mei din toată inima și voi sunteți a doua mea familie”, a scris Jador pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jador❤️ (@jador_adevarat)

Jador, despre cel mai mare regret al său

Chiar dacă acum are tot ce își dorește, copilăria lui Jador a fost grea. Familia artistului a avut mari probleme financiare, iar Jador a trebuit să se adapteze condițiilor.


Acesta a vorbit și despre cel mai mare regret al său. Chiar daăc părinții făceau multe sacrificii pentru el și pentru educația lui, acesta nu aprecia și era un copil obraznic. Jador a fost chiar și exmatriculat din cauza unui incident cu un coleg. 


„Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu.


Dacă realizam eu atunci… Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț”, spunea Jador, potrivit VIVA!. 


Jador spune că părinții lui nu l-au încurajat să se ducă mai departe cu studiile, dar el și-a dorit să facă o facultate. Artisul a obținut nota 7,24 la BAC și a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din București, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice. 


„Mă mai duceam și la școală cu pantalonii rupți, că nu aveam alții. (…) Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul. Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afară din liceu că m-am bătut cu unul”, a mai povestit cântărețul.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel