Jador a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Artistul nu s-a mai putut abține: „Habar n-au ce înseamnă să pleci de jos”

Data publicării:
Sursa foto: Jador, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, instagram

Jador nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. 

Jador a avut parte de un moment emoționant, la filmarea unui nou videoclip. Artistul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, după ce a văzut câteva filmulețe pe care le-a primit din partea românilor din diaspora.

Jador a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor

Artistul a plans când a văzut cât de mult muncesc românii în străinătate pentru a-și câștiga existența și cât de grea este viața printre străini. 

„Sunt la videoclip. Pentru toți românii care sunt plecați în străinătate și filmez clipul. Îmi pare foarte rău că mi-ați trimis clipurile astea și plâng, că nu pot să mă abțin. Mi-ați trimis clipurile astea. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Nu pot să mă abțin. Nu pot să dau play la clip. Vă iubesc”, a spus Jador pe rețelele de socializare.

Jador: „Habar n-au ce înseamnă să pleci de jos”

„Habar n-au ce înseamnă să pleci de jos. Habar n-au ce înseamnă să muncești de la 14 ani. Oameni care muncesc. M-au emoționat foarte tare clipurile astea. Nu pot să filmez. Oamenii care au bani să vă binecuvânteze Dumnezeu cu tot ce e mai bun”, a mai adăugat Jador.

Jador, aproape de MOARTE de trei ori în aceeaşi zi

„Are Dumnezeu un plan cu noi și încă nu e nimic, mi-a spus mama. Ea are vise, tata e pastor. Ea vede lucruri, ni le spune. Mi-a spus într-o zi că pot să mor de trei ori și în acea zi era să mor de trei ori, dacă îți vine să crezi.

Era să mă calce mașina, era să intru într-un TIR și a treia oara nu mai știu ce să pățesc. Trebuia să mă rog ca să-mi scape Dumnezeu viața în ziua aia, pentru că Diavolul își face meseria. Da, există lucrurile astea! Dacă Dumnezeu o boală, o primesc cu brațele deschise, deși n-aș vrea. Dacă vrei să faci ceva cu mine, nu-mi da lucruri rele, adu-mă cumva pozitiv”, a declarat Jador în podcastul Roxanei Nemeș. 

"Nu trăiesc cum vreau eu"

„Eu nu trăiesc cum vreau să trăiesc eu, de fapt. Mă pierd în plăcerile vieții și-mi place să trăiesc în plăcerile vieții. De exemplu, aș putea să mă abțin de la a mânca prostii, că Dumnezeu spune despre asta. Sau despre ură, mai am puțină ură în suflet, bine nu ca alții, iert foarte ușor. Am chestii pe care vreau să le îndrept. Nu aș vrea să mai vorbesc urât, nu aș vrea să mai fac greșeli, să mai jignesc pe cineva fără să-mi dau seama. Aș vrea să postesc cât mai mult, să trăiesc după voia lui Dumnezeu! Dar nu pot, am o fire omenească!”, a mai spus acesta la „Roxana te dezbracă de secrete”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel