Jador s-a fotografiat cu perfuzia în mână. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul

Data actualizării: | Data publicării:

Jador a ajuns pe perfuzii, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. 

Jador este urmărit de probleme. După ce și-a anunțat retragerea din cariera muzicală din cauza problemelor de sănătate, acum artistul a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Recent, Jador s-a fotografiat cu perfuzia în mână, însă de data aceasta acasă. Deși nu a dat detalii despre problemele cu care se confruntă, se pare că oboseala și-a spus cuvântul, astfel că ar fi avut nevoie de câteva vitamine pentru întreținere și recuperare. 

Jador, adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă

În urmă cu câteva luni, Jador a surprins pe toată lumea, după ce și-a anunțat retragerea din cariera muzicală, de pe patul de spital. Artistul a preferat să fie destul de discret în legătură cu problemele de sănătate cu care se confruntă, astfel că au apărut tot felul de speculații. 

Astfel, s-a zvonit că artistul ar suferi de cancer și că starea lui de sănătate ar fi gravă. Acum, Jador a ținut să-și liniștească fanii și a vorbit despre problemele cu care se confruntă, dar și motivul pentru care se va retrage din doemniul artistic, la sfârșitul acestui an. Cântărețul a spus clar că nu are cancer, ci doar o problemă la nivelul esofagului. Cât despre renunțarea la cariera de artist, Jador a precizat că vrea să se ocupe de afaceri care să-i aducă și mai mulți bani. 

”Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica, sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil, așa cum spune presa, nu am cancer la colon, nu am alte boli scrise de presă. Sunt foarte bine! Am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

Mă las de muzică în decembrie pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți. Atâta tot, vă pup!”, a spus Jador, pe contul său de TikTok.

Jador s-a despărțit de iubita lui, Alexandra Dobbia

Jador a avut parte de multe schimbări în ultima perioadă. Artistul părea că și-a găsit fericirea în brațele unei superbe domnișoare, iar fanii îl felicitau pentru alegerea făcută. Se pare că lucrurile frumoase durează puțin, astfel că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, spre surprinderea tuturor. Anunțul a fost făcut chiar de artist.

”Bună, oameni buni! Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate! A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu de încurajare.

Sper că înțelegi că am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire. Vă mulțumesc pentru înțelegere și Doamne ajută!”, a spus Jador, pe Instagram.

Mesajul prin care Jador și-a anunțat retragerea din cariera muzicală

”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! In cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu va supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!'', a scris Jador pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel