Liviu Vârciu, probleme în vacanța de la munte. Vedeta oferă recompensă pentru cine îl ajută

Liviu Vârciu a întâmpinat probleme chiar în timpul unei escapade la munte. Vedeta are nevoie de ajutor, iar pentru acest lucru oferă și recompensă.

Liviu Vârciu și-a luat familia și a plecat într-o binemeritată vacanță la munte, acolo unde s-au distrat de minune și s-au bucurat pe zăpadă. Veselie mare până la un moment dat când Liviu Vârciu și-a dat seama că a pierdut cheile de la mașină pe pârtie.

După lungi căutări fără rezultat, Liviu Vârciu a decis să apeleze la fanii din mediul online, în speranța că îl vor ajuta să-și găsească cheia.

”Dragii mei, am o veste proastă. Mi-am pierdut cheia de la mașină pe pârtie, ajutați-mă! Dacă cineva găsește o cheie neagră, pe Pârtia Lupului, scieți-mi și mie în particular, vă rog!”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram, vizibil afectat de cele întâmplate.

Cu toate astea, cheia încă nu a fost găsită, astfel că i-a fot trimisă de la București cheia de rezervă, iar până la mașină l-a condus prietenul său, Pepe. Chiar și cu cheia de rezervă în mână, Liviu Vârciu încă speră că își va găsi cheia, iar pentru acest lucru oferă chiar și o recompensă pentru cel care o va găsi.

”Să mai zică cineva că Pepe nu e fratele și prietenul meu, m-a adus lângă mașină. Nu a găsit nimeni cheia până în momentul de față, cine o găsește, îl cinstesc”, a mai adăugat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 ian 2021, 15:55 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience