Iuliana Tudor este în doliu. Mama vedetei s-a stins din viață: „Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Iuliana Tudor, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Iuliana Tudor, facebook

Iuliana Tudor trece prin momente grele, după ce mama sa s-a stins din viață. 

Iuliana Tudor este devastată de durere, după ce mama sa s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de vedetă, pe rețelele de socializare. Aceasta a mărturisit, cu durere în suflet, că cea care i-a dat viață a plecat dintre noi pe data de 8 noiembrie, chiar de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.

Iuliana Tudor este în doliu, după ce mama sa s-a stins din viață

Iuliana Tudor recunoaște că și-a găsit cu greu cuvintele să facă acest anunț dureros. Cu toate astea, vedeta a ținut să spună câteva lucruri despre cea care i-a dat viață și să-i mulțumească pentru toate momentele petrecute împreună, dar și pentru sfaturile prețioase pe care i le-a oferit de-a lungul vieții.  Înmormântarea a avut loc la casa părintească a vedetei TV, în prezența familiei, a prietenilor și a colegilor apropiați. Mama sa a fost prezentă în public pentru prima și ultima dată la evenimentul de lansare a cărții fiicei sale, Fericirea nu costă nimic. Acolo a fost și ultima secvență de fericire pe care a trăit-o alături de Iuliana și de cei dragi. 

"Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur. A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David. Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață! Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ!

Dumnezeu să o odihnească!", a scris Iuliana Tudor pe Facebook. 

 Iuliana Tudor, confesiuni tulburătoare despre boala mamei sale

Când avea doar 3 ani, mama Iulianei Tudor a rămas țintuită într-un scaun cu rotile, după o operație la coloană.

„Eu aveam 3 ani când mama deja avea probleme de sănătate. A avut o operaţie pe coloană şi a rămas cu o problemă motorie la ambele picioare.

A stat vreo doi ani numai prin spitale. Şi azi face recuperare de două ori pe an. Mama m-a trimis la bunica când eram mică. Este o femeie foarte puternică. Am vrut să mă fac medic pentru ea ca să o fac bine. Tatăl meu este şi el un erou”, a povestit Iuliana Tudor cu lacrimi în ochi, la PRO TV.

Invitată în cadrul podcast-ului Altceva cu Adrian Artene, Iuliana Tudor a povestit cum i-a marcat viața starea mamei sale și cum a încercat, în toți acești ani, să găsească soluții ca să o salveze. 


„Mi-a mărturisit că în experiența aceasta, boala pe care o are, singurul reper, până la urmă, și voință și motor este copilul ei și e firesc să fie așa. Cred că orice mamă bine la cap ar răspunde la fel, dar pentru ea, o dată în plus, cred că a fost o șansă să mă aibă pe mine ca să poată rezista atâția ani. Amândoi părinții au făcut asta (n.r – să renunțe la tratament ca să-i cumpere cărți), și tatăl meu, și mama au ales – intuitiv, n-au făcut cum e acum, cursuri de parenting sau mai știu eu ce alte îndrumări din partea cuiva.

Nu, ei au știut și revin la ce spuneam mai devreme – se clădește în familie educația, educația aceea de bază care și în viața ta de adult te va urmări și te va ajuta. Respectul – revin la cuvântul respect – de fapt, asta este baza. Aveau respect pentru școală, ideea de școală. Tatăl meu este absolvent de facultate, a terminat la Iași contabilitate. Mama, însă, nu, a făcut decât liceu și atunci tot timpul m-am întrebat de unde știa ea toate aceste lucruri.

La ea am auzit prima oară cât de important este să ai o plajă culturală foarte bogată. Și îmi spunea: tu trebuie să știi literatura română, să-i știi pe ai tăi, poeți, scriitori, deci toți romancierii – trebuie să știi lucrul ăsta. Ea nu citise. Apoi, muzică – trebuie să știi toate genurile muzicale, dar, în primul rând, muzica clasică”, a spus Iuliana Tudor, la podcastul ALTCEVA.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel