Iuliana Tudor, despre sărbătorile de iarnă: ”Păstrăm tradiția colindulu prin telefon”

Data actualizării: | Data publicării:

Crăciunul este una dintre cele mai iubite și așteptate sărbători de peste an, iar vedetele păstrează această tradiție.

Iuliana Tudor, una dintre cele mai longenvive prezentatoare Tv, a dezvăluit cum petrece de Crăciun, dar și de Revelion

“Singurul lucru diferit pentru mine, este că de Revelion stau cu ai mei”

Crăciunul este una dintre cele mai iubite și așteptate sărbători de peste an, iar vedetele păstrează această tradiție. Iată ce planuri are Iuliana Tudor de sărbători și ce surprize a pregătit vedeta pentru telespectatori, de Crăciun și  Revelion!

“Anul acesta, Crăciunul și Revelionul le voi petrece acasă la Băicoi, alături de părinții mei, așa cum se întâmplă în fiecare an. Singurul lucru diferit pentru mine, este că de Revelion stau cu ai mei, căci până acum, de fiecare dată în noaptea dintre ani, eram pe scenă, în fața publicului, spunând “La mulți ani!”, în Piață împreună”, spune Iuliana Tudor.

“Sărbătorile vor fi poate diferite pentru acei oameni care au văzut în Crăciun prilej de petrecere sau spectacol, care se întâlneau cu mulți oameni... Pentru cei care văd Crăciunul așa cum este el de fapt - o sărbătoare în familie, în tihnă, în liniște, sărbătoarea nu este cu nimic diferită. Va fi același Crăciun ca întotdeauna și cu aceeași bucurie că se naște Domnul Nostru Iisus Hristos”, mai spune vedeta TVR.

"Și anul acesta vom păstra tradiția colindului, pentru Tudor, chiar dacă vom face asta doar prin telefon. Pentru noi, ca familie, colindul în ajunul Crăciunului este foarte important. Dimineața, vom merge la biserică și ne vom ruga să fie bine în anul care vine. Apoi ne vom bucura la masa de Crăciun" - Iuliana Tudor.

În privința emisiilor, Iuliana îi așteaptă pe telespectatori în seara de Ajun pe TVR 1, de la ora 21.00, cu un program special de colinde Nu uita ca ești român, iar pentru 1 ianuarie, a pregătit o petrecere tradițională cu cele mai mari vedete ale folclorului românesc, ambele ediții fiind realizate la Gura Râului în Sibiu, alături de Junii Sibiului.

Iar în seara de Revelion, pe 31 Decembrie, Iuliana vă așteaptă de la ora 20.30 pe TVR 1, cu finala show-ului Vedeta Populară, atunci când vom afla cu toții cine este câștigătoarea trofeului. Pentru finală, vedeta va purta o ținută de IE Clouthing, o rochie spectaculoasă, potrivită pentru o finală, mai ales în perioada sărbătorilor.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel