Iuliana Marciuc, DEVASTATĂ de durere. Astăzi, vedeta își va conduce părintele pe ultimul drum

Iuliana Marciuc, captură foto Kanal D
Descriere foto: Iuliana Marciuc, captură foto Kanal D

Iuliana Marciuc a anunțat, cu durere în suflet, că astăzi își va conduce tatăl pe ultimul drum. 

Iuliana Marciuc trece prin clipe extrem de dificile. Tatăl vedetei s-a stins din viață, însă aceasta nu l-a putut înmormânta, așa cum era planificat. Vedeta urma să își înmormânteze părintele duminică, însă s-a lovit de o situație delicată. Trupul neînsuflețit al tatălui său nu a putut fi scos din spital, astfel că a fost nevoită să amâne înmormântarea.

"Dragi prieteni și colegi ai mei și ai tatălui meu, vă anunț cu tristețe și revoltată că din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog, tatăl meu decedat nu a fost externat astăzi. Cu scuze, vom reprograma înmormântarea. Vă mulțumim pentru înțelegere! Vom anunța data și ora când Alecu Marciuc va fi depus la biserica, sperăm LUNI, 14 martie Una dintre ultimele fotografii arată pasiunea lui pentru fenomenul UFO", a scris Iuliana Maricuc pe rețelele de socializare. 

Cu durere în suflet, Iuliana Marciuc a anunțat că astăzi își va conduce părintele pe ultimul drum. 

"A sosit momentul greu al despărțirii pentru un NOU ÎNCEPUT. Mâine,16 martie ora 12.00 la cimitirul din CIOFLICENI cu hramul SF.NICOLAE! Te voi iubi mereu,cel mai blând și generos tată ,ALECU MARCIUC !", a scris Iuliana Marciuc pe rețelele de socializare. 

 

Iuliana Marciuc a anunțat sâmbătă că tatăl său s-a stins din viață.

„Tatăl meu iubit,soț devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet ,om de radio Alecu Marciuc. Cel mai puternic "leu "a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul .Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul  orei 17.00 iar  acum  este liniștit.Rugați-va pentru multă lumina în drumul lui spre lumea de la "Hotarele  posibilului "unde știa sigur că-l așteaptă un nou început.  Voi pregăti eu, singură, volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este...”, a scris vedeta, sâmbătă, pe rețelele de socializare. 

Alecu Marciuc a fost un important jurnalist

„La plecarea lui Alecu Marciuc

Prietenul nostru Alecu Marciuc, unul dintre marii jurnalişti Radio România, a plecat din această lume pe 11 martie 2022. Născut la 4 august 1941, la Cetatea Albă, Alecu Marciuc şi-a legat, practic, toată viaţa profesională de Radio România.

A lucrat mulţi ani la Secţia Rusă (Русская служба ИРР) şi, ulterior, a contribuit în mare măsură la construirea Secţiei Ucrainene (Всесвітня Служба Радіо Румунія) Radio Romania International. De numele lui Alecu Marciuc se leagă şi unele dintre cele mai f rumoase pagini ale postului de radio estival Radio Vacanţa, de la Mamaia, o mică oază de libertate jurnalistică în perioada comunismului.

Un extraordinar om de echipă, Alecu Marciuc şi-a legat numele la Radio România Internaţional (RRI) de organizarea unor concursuri de cultură generală, dotate cu premii, un excelent mijloc de promovare a României, prin care ascultători RRI din 20 de state ale lumii au câştigat excursii în România şi au devenit prieteni adevăraţi ai ţării noastre. Din aceste excursii şi din interviurile acordate de câştigători a rezultat volumul colectiv bilingv, în română şi engleză, “Depărtările nu ne vor despărţi niciodată”.

Împătimit de Fenomenul #OZN, Alecu Marciuc este autorul volumelor din seria "La hotarele posibilului", în care a oferit publicului articole, interviuri şi materiale de arhivă, multe dintre ele publicate în presa scrisă şi difuzate la radio. Alecu Marciuc a fost membru şi purtător de cuvânt al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (#ASFAN).

Om de radio de excepţie şi jurnalist cu o vastă experienţă, Alecu Marciuc a construit echipe şi a fost un adevărat om de echipă, cu o inimă extrem de mare.

Ne-a dus "La hotarele posibilului", iar acum, deşi a plecat dintre noi, îi amintim că “Depărtările nu ne vor despărţi niciodată”.”, a transmis Radio România Internațional. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 Martie 2022, 08:48 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience