Iuliana Luciu, despre presupusa relație cu Cristi Mitrea: „Eu păstrez doar pentru mine”

Data publicării:
Cristi Mitrea, Iuliana Luciu, colaj, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristi Mitrea, Iuliana Luciu, colaj, sursa foto Instagram

Iuliana Luciu este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei privată. Dar ce spune vedeta despre relația cu fostul iubit al Andreei Mantea. 

Iuliana Luciu este una dintre cele mai discrete vedete atunci când vine vorba despre viața privată. Sora Nicoletei Luciu își ține relațiile departe de lumina reflectoarelor pentru a evita diverse scandaluri. Iuliana Luciu a vorbit pentru prima dată despre presupusa ei relație cu Cristi Mitrea. Cei doi au fost surprinși pe străzile din București, în ipostaze intime. 


„Care relație? Nu am nici o relație în momentul de față. Cu oricine ies la o cafea, de sex masculin, în secunda doi zice lumea că am o relație. Eu trec așa de la o relație la alta în funcție de câte cafele beau pe zi. Și deasta prefer să ies mai mult cu fetele să nu le mai dau apă la moară”, a exlicat Iuliana Luciu, în emisiunea Xtra Night Show. 


Iulia Luciu susține că între ea și Cristi Mitrea nu există o relație. Vedeta spune că oricum nu este genul de persoană care să se afișeze pe stradă în diferite ipostaze romantice. 


„Dacă aș avea o relație nu m-aș afișa cu respectivul în tandrețuri, vai dragoste mare, să ne vadă toată lumea, nu, eu păstrez doar pentru mine”, a adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel