Iuliana Luciu, așa cum nu a mai văzut-o nimeni până acum. Cum arată vedeta la primele ore ale dimineții

Data actualizării: | Data publicării:
Iuliana Luciu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Iuliana Luciu, sursa foto Instagram

Sora faimoasei Nicoleta Luciu, a fost surprinsă la primele ore ale dimineții, iar fanii au rămas uimiți. 

Iuliana Luciu s-a alăturat noului sezon al emisiunii „Poftiți la circ”, alături de Adriana Trandafir, Maria Buză și Mirela Voicu. Vedeta a fost surprinsă la primele ore ale dimineții, când nea Marin se pregătea să o sperie. Dar Iuliana era deja trează și a apărut în ușa rulotei fără pic de machiaj, dar cu ochelari de soare. ''Nu vreau să mă ia prin surprindere niciodată!'', a mărturisit Iuliana, referitor la Nea Marin. 


Și celelalte vedete sunt speriate de Nea Marin și au grijă să se trezească la timp pentru a nu-l supăra. Adriana Trandafir s-a trezit înainte ca acesta să dea buzna în rulota ei: ''De frica lui Marin mă scol prima!'', a mărturisit aceasta. 

 


Emisiunea prezentată de nea Marin se desfășoară la circul Bellucci, condus de o familie de circari din Italia. În fiecare săptămână, vedete din România se alătură lui nea Marin pentru a ajuta circul Bellucci. Aceștia trebuie să aducă hrană, să organizez evenimente caritabile și chiar să participe în spectacolul circului. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel