Iuliana Luciu, dezvăluiri inedite despre primul job. Cum și-a câștigat vedeta primii bani: „Îmi doream un telefon mobil”

Data publicării:
Sursa foto: Iuliana Luciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iuliana Luciu, instagram

Iuliana Luciu a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani, la vârsta de 15 ani.

Iuliana Luciu, sora îndrăgitei actrițe Nicoleta Luciu, a făcut dezvăluiri inedite din adolescență. Vedeta a vorbit despre primul său job, dar și cum și-a câștigat primii bani, la doar 15 ani. 

Aceasta a povestit că a împărțit la acea vreme pliante la semafoare, cu diferite electrocasnice de vânzare pentru a-și cumpăra ce își dorea, potrivit tvmania.ro.

„Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum, împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare. Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a mărturisit Iuliana Luciu, pentru tvmania.ro.

Totodată, Iuliana Luciu a precizat că nu este o fire cheltuitoare și este foarte cumpătată cu banii, chiar și când vine vorba de shopping.

„Nu sunt o fire cheltuitoare. Nici la shopping nu îmi place să merg”, a adăugat vedeta.

Nicoleta și Iuliana Luciu, adevărul despre relația cu tatăl lor, care le-a distrus copilăria

Nicoleta și Iuliana Luciu au amintiri triste din copilărie și asta pentru că tatăl lor, Ion Luciu, avea patima alcoolului. Nicoleta Luciu a încerat să-l scape pe tatăl ei de acest viciu, ducându-l adesea la medici. Acum, Ion Luciu a declarat că nu se mai atinge de pahar și că a scăpat de patima băuturii.

„Sunt bine, am probleme cu mijlocul, mai exact am hernia de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta. M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor”, a declarat Ion Luciu pentru Impact.ro.

Bărbatu a mai declarat că are o relație foarte bună cu fetele lui, care îl mai vizitează, uneori.

„Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei, Iuliana e cu serviciul, Nicoleta, cu nepoții. Ultima dată mi-am văzut nepoții acum trei sau patru ani și m-am bucurat enorm. Pe fete le-am văzut acum vreo lună, au venit amândouă la mine, cu de toate, mi-au cumpărat chiar prea multe”, a mai spus Ion Luciu pentru sursa citată.

Citește și: Condiția surprinzătoare pe care Viviana Sposub i-a pus-o lui George Burcea: „E grav! Ne-am așezat la masă și i-am explicat situația”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel