Iuliana Bergoi, record impresionant. Noul colind al artistei a înnebunit internetul

Data actualizării: | Data publicării:
Iuliana Beregoi, instagram
Descriere foto: Iuliana Beregoi, instagram

Iuliana Beregoi a dat lovitura cu noua ei piesă de Crăciun. Colindul a stabilit un record în mediul online.

Record absolut pentru Iuliana Beregoi.  Cea mai cunoscută adolescentă de la noi, Iuliana Beregoi, înregistrează succes după succes. Artista a lansat ieri o nouă piesă, iar cifrele înregistrate în primele 24 de ore confirmă, încă o dată, că tot ce lansează puștoiaca devine rapid viral.

De această dată este vorba despre piesa „De Crăciun sunt lângă tine” care, la 23 de ore de la lansare, înregistra deja 108.000 de vizualizări pe Youtube. „Noua piesă pe care am lansat-o recent este o melodie tipică de iarnă, are totul din atmosfera pe care doar Sărbătorile de Iarnă ne-o pot reda. Căldură, emoție, iubire, lumină și miros de scorțișoară. Chiar dacă anul acesta nu a fost tocmai prietenos, nu trebuie să uităm de spiritul sărbătorilor, nu avem voie să lăsăm pe nimeni să ne „fure” această picătură de viață. Doresc tuturor să aibă sărbători fericite și abia aștept să ne vedem la concertul pe care îl am programat online pe 25 decembrie, chiar în ziua de Crăciun!”, declară Iuliana Beregoi.

Piesa „De Crăciun sunt lângă tine” a fost compusă de Theea Minculecu și Cătălin Dascălu, care este „responsabil” și pentru conceptul video.

Nu uităm! Pe 25 decembrie, începând cu ora 17.00, intră în povestea „De Crăciun la mine acasă cu Generația Z”, o poveste frumoasă pusă în scenă de Iuliana Beregoi, chiar de la ea de acasă. Vedeta va fi live cu fanii, va cânta cele mai apreciate melodii ale ei, va împărtăși cu cei care o iubesc povești din familia ei și tradiții respectate de sărbători. De asemenea, ea va avea și invitați surpriză.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel