Iuliana Beregoi împlinește 18 ani. Cum sărbătorește majoratul: „Să putem petrece, cânta și dansa”

Data publicării:
Iuliana Beregoi împlinește 18 ani
Descriere foto: Iuliana Beregoi împlinește 18 ani

Iuliana Beregoi își sărbătorește majoratul alaturi de fani.

IULIANA BEREGOI împlinește 18 ani și va sărbători majoratul alături de fani, la Arenele Române. 

După cele două concerte SOLD-OUT, din aceeași zi, de la Sala Palatului, din luna martie a acestui an, cea mai în vogă artista adolescență de la noi revine cu încă o mare surpriză, pentru fanii ei. Iuliana Beregoi, alături de echipa ei de producție și management, (Cătălin Dascălu și Alina Todașcă), a ales să-și serbeze majoratul tot pe scenă, la Arenele Române, în dată de 10 iulie, ora 19.00. Evenimentul "Sweet 18" va conține zone de entertainment, food & foto cornere, decorațiuni inedite și locație amenajată că de premiile Oscar, dar și invitați surpriză ce vor întregi marele show al artistei. 

Acestea sunt doar câteva elemente "din culise", pe care puștoaica fenomen a muzicii autohtone le pregătește pentru Generația Z. 

"Totul a pornit de la o idee de moment, când Alina și Cătălin, managerii mei, m-au întrebat dacă mi-aș dori să-mi sărbătoresc majoratul alături de toți cei din Generația Z, unde să putem petrece, cânta și dansa, la marele moment de împlinire a 18 ani. Va aștept pe toți, în dată de 10 iulie, de la ora 19, la Arenele Române, să-mi fiți alături în cel mai important eveniment din viață mea!"

Iuliana Beregoi are un succes nemaiîntâlnit în muzică, actorie și vlogging. 

Artista muncește foarte mult pentru că visele sale să-i devină realitate, iar acest lucru se poate observă cu ușurință din multele videoclipuri pe care le filmează, piese lansate și concerte pe care le susține regulat, atât în țară, cât și alte țări, toate însumând zeci de milioane de apreciezi în rândul fanilor ei.
Are o echipă de management foarte bine ancorată în realitate și profesionalism, pe Cătălin Dascălu și Alina Todașcă. Aceștia din urmă au reușit să construiască un adevărat fenomen în rândul copiilor și tinerilor din Generația Z, de la producții muzicale de top, până la celebrul serial de Netflix și film cinematografic, "Lara", dar și bestseller-ul cu același nume, documentarul despre viața Iulianei Beregoi, până la evenimente SOLD OUT în România și Republica Moldova.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel