Iuliana Beregoi, departe de cei dragi. Ce planuri are faimoasa adolescentă de Paște

Data publicării:
Iuliana Beregoi, foto Instagram
Descriere foto: Iuliana Beregoi, foto Instagram

După un an plin, Iuliana Beregoi declară că are nevoie de momente de liniște. Astfel, frumoasa artistă va petrece Paștele acasă, în Republica Moldova. Însă, din păcate, nu va putea fi alături și de cei care o sprijină mereu. Managerii săi, Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, vor fi plecați în perioada care urmează în Bucovina. 

„Sunt fericită că pot petrece sărbătorile cu familia. Am pregătit deja o listă cu activități pe care mi-ar plăcea să le fac împreună cu părinții și cu sora mea în cele trei zile. Și da, e adevărat că mi-aș fi dorit să mă văd și cu Alina și Cătălin, însă, de această dată, petrecem separat. Dar am promis să ne încărcăm bateriile și să ne întoarcem cu forțe noi.” a declarat Iuliana Beregoi 

Ultimul an a fost o provocare continuă pentru artiștii din întrega lume. Însă, contrar așteptărilor, idolul Generației Z a făcut față cu brio și s-a bucurat de o mulțime de reușite. În 2020, Lara, serialul în care aceasta este protagonistă, a fost preluat de Netflix. Tot atunci, a fost lansată și piesa „Ne iubim”, care a ajuns nr. 1 în topurile de radio din România. Iar de curând, în luna aprilie, Iuliana Beregoi a bifat o nouă premieră în țara noastră. 


„A fost un an destul de încărcat, dar nu putem să ne plângem. Din fericire, am reușit tot ce ne-a propus, iar primul album al Iulianei a fost și este o mare bucurie pentru noi. În schimb, ne-au lipsit concertele și întâlnirile cu susținătorii noștri. Însă, sperăm să urmeze vremuri mai bune. Am vorbit deja cu Iuliana, iar după Paște promitem să vă surprindem cu proiecte fresh pe care Generația Z le va iubi tare mult.” spune Alina Todașca și Cătalin Dascălu, managerii Iulianei Beregoi și fondatorii label-ului de succes Mixton Music

Cei trei se cunosc încă din 2014, dar au devenit o familie abia doi ani mai târziu, când Iuliana a împlinit 12 ani, iar Alina și Cătălin au decis că e momentul să investească toate planurile lor în cea care urma să devină idolul Generației Z.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel