Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani. Petrecere cu Dorian Popa și Mario Fresh

Data publicării:
Iuliana Beregoi, foto arhiva personală
Descriere foto: Iuliana Beregoi, foto arhiva personală

Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani și a sărbătorit ziua sa așa cum nici n-a visat, la Arenele Romane, în fața a mii de oameni. Dorian Popa și Mario Fresh, printre invitații idolului Generației Z! 

Cea mai importantă zi, pentru Iuliana Beregoi, a venit! Artista a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit majoratul pe scenă, alături de mii de fani, care au venit să o felicite și să se distreze împreună la Arenele Romane din București. Artista a fost la înălțime. Și-a surprins fanii printr-o ieșire pe scenă dintr-un tort imens, făcut special cu logo-ul evenimentului și chipul ei. Iuliana a cântat cele mai bune piese din repertoriul său, a avut invitați surpriză, a împărțit tortul de sărbătoare cu spectatorii săi și au creat împreună amintiri de neuitat.

Show-ul idolului Generației Z a fost peste așteptări, iar alături de echipa ei, Iuliana Beregoi a reușit încă un record: "Sweet 18", eveniment Sold-Out.

Artista cu peste un milion de fani pe rețelele de socializare a avut mari emoții:

"Oare pot să descriu cu cuvine cât de mult vă iubesc? A fost magic. Voi ați fost magici. De 6 ani îmi dăruiți iubirea voastră, iar eu încerc să vă întorc toată dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea și prin tot ceea ce fac pentru voi. Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea. Vă iubesc enorm și VĂ MULȚUMESC!”, a scris Iuliana Beregoi pe conturile ei de socializare. 

Printre invitatii speciali s-au numărat Dorian Popa, Mario Fresh, dar și sora ei, Ana Beregoi, Cezar Alexa sau Mihai Ungureanu. 

Dorian Popa și Mario Fresh au avut momente alături de Iuliana Beregoi, momente la care fanii au rămas extrem de încântați și au afirmat că atmosfera la concert a fost una de vis.

 

Iuliana Beregoi este actriță și cântăreață. A descoperit muzica la vârsta de 5 ani, iar de atunci nu a încetat să învețe și să se dezvolte ca artist. Clipurile ei muzicale adună milioane de vizionări, iar tinerii din România și Republica Moldova îi urmăresc fiecare acțiune pe canalul de Youtube.  Mai mult, tânăra artistă a devenit și un actor apreciat. Lara, serialul al cărei protagonistă este Iuliana Beregoi, adună cu fiecare episod sute de mii de vizionări. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel