Iulia Vântur sărbătorește Crăciunul în India: „Tânjesc după atmosfera de acasă”. Ce tradiții respectă în fiecare an

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Vântur, captură video PRO TV
Descriere foto: Iulia Vântur, captură video PRO TV

Iulia Vântur a dezvăluit că anul acesta va petrece sărbătorile în India, fiind al patrulea an consecutiv în care este departe de casă. Cu toate acestea, vedeta are câteva tradiții pe care le respectă în această perioadă.

Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, a părăsit în urmă cu mai mulți ani România, iar acum trăiește o nouă viață în India, alături de marele actor Salman Khan. Chiar dacă este împlinită pe plan personal cât și profesional, Iulia Vântur duce lipsa celor mai importante persoane din viața ei, părinții.

Recent, în cadrul unui interviu, fosta prezentatoare de televiziune a vorbit despre sărbătorile de iarnă și a mărturisit că nimic nu se compară cu acel Crăciun din copilărie, petrecut cu părinții, chiar dacă în fiecare an păstrează tradiția bradului împodobit.

Iulia Vântur sărbătorește Crăciunul în India: „În fiecare an tânjesc după atmosfera de acasă”

Iulia Vântur a dezvăluit că în ultimii patru ani a sărbătorit Crăciunul în India, însă aproape în fiecare an, în luna decembrie, vine în țară pentru a-i sărbători pe mama și tatăl ei. Ea recunoaște că, în perioada sărbătorilor, mai respectă o tradiție, pe lângă împodobirea bradului. Chiar dacă este departe de casă, vedeta pune mâna pe telefon și îi sună pe părinți pentru a-i colinda.

„În fiecare an tânjesc după atmosfera de Crăciun de acasă, însă, aproape în fiecare an, ajung la Iași de ziua mamei și a tatălui, adică la început de decembrie și plec imediat după, pentru că am concerte, e o perioadă aglomerată. În ultimii patru ani, nu am fost în România de Crăciun. Sărbătorim Crăciunul în India, cu brad împodobit, Mumbaiul este luminat, e o atmosferă frumoasă, însă nimic nu se compară cu acel Crăciun petrecut cu părinții. Îi colind însă, în fiecare an, prin videocall, oriunde aș fi în lume. E tradiția noastră de Crăciun.

Iubesc Crăciunul, iubesc colindele. Cântând colinde, mă simt mai aproape de părinți, de casă, de copilărie. Am amintiri frumoase, foarte dragi sufletului meu. De fiecare dată când cânt colinde, mama se emoționează până la lacrimi, e un moment foarte intim și frumos. Și, datorită unui colind, pe care li l-am cântat prietenilor din India, am ajuns să cânt aici. Le-a plăcut foarte mult, probabil tocmai pentru că era special pentru mine și am pus mult suflet când l-am cântat”, a spus Iulia Vântur, pentru viva.ro.

Citește și: Iulia Vântur vrea să îi aducă pe părinții săi în India. Ce relație are fosta prezentatoare TV cu familia lui Salman Khan

În cadrul interviului, Iulia Vântur a vorbit și despre cele mai frumoase amintiri din copilărie, în perioada sărbătorilor de iarnă. Printre cele mai memorabile se numără mângâierea mamei sale, atunci când intra în casă, după mult timp de stat la săniuș. De asemenea, momentele în care împodobea bradul împreună tatăl ei, iar la final o chema pe mama sa să pună toți 3 steaua în vârf, vor rămâne mereu în sufletul artistei.

„Mângâierea mamei când veneam de afară, de la săniuș, înghețată bocnă. Cum mă înfofolea și-mi freca mânuțele să mi le dezghețe. Momentele în care împodobeam bradul cu tata, în timp ce ascultam colinde, după săniuș. La final, o chemam pe mama, să punem împreună steaua în vârf. Era foarte frumos. Mergeam să-mi colind rudele apropiate și prietenii, așteptam cu nerăbdare să vină Moșul. Însă Moșul meu avea o fixație… pijamalele! Foarte enervant să primești pijamale mereu. (râde) Nici că-mi mai place să port pijamale de când am crescut, poate de aceea. (zâmbește)”, a mai mărturisit Iulia Vântur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel