Iulia Vântur s-a întors în România. De ce a luat vedeta această decizie

Data publicării:
Iulia Vântur, captură instagram
Descriere foto: Iulia Vântur, captură instagram

Venirea Iuliei Vântur în România a șocat pe toată lumea. Mama vedetei a întâmpinat-o cu lacrimi în ochi. 

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase ani. În momentul în care vedeta a anunțat că se va întoarce în România, fanii acesteia au crezut că între cei doi există probleme. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Mai mult decât atât, cei doi chiar  au lansat o melodie împreună.

Iulia Vâtur, întâlnire emoționantă cu mama ei!

Vedeta și-a surprins mama într-un mod inedit. Aceasta s-a ascuns după poartă și a apărut în fața ei. Femeia nu și-a mai putut stăpâni emoțiile, a început să plângă și să țipe de bucurie. Revederea a fost una foarte emoționantă.

Iulia Vântur a postat întregul moment pe rețelele de socializare alături de o descriere în care a ținut să le precizeze urmăritorilor săi că le va explica în curând de ce s-a întors în România.

” Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toată viața. Recunoscătoare pe viață… pentru viață, mă simt binecuvântată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme. Vă povestesc totul în curând”, este mesajul postat de Iulia Vântur în dreptul filmării.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel