Iulia Vântur, geloasă pe admiratoarele partenerului său: Toată lumea poate să viseze

Captură video Youtube/ FS star News, Instagram/ Iulia Albu
Descriere foto: Captură video Youtube/ FS star News, Instagram/ Iulia Albu

Iulia Vântur a oferit mai multe detalii despre partenerul său, dar și despre viața profesională. 

Iulia Vântur a ales să părăsească România în urmă cu mai mulți ani, când s-a stabilit în India, unde și-a refăcut complet viața. Vedeta s-a bucurat de succes acolo nu doar pe plan profesional, cât și sentimental. Și, chiar dacă aceasta este destul de reținută când vine vorba de viața sentimentală, relația ei cu Salman Khan nu mai este niciun secret pentru nimeni. Totuși, artista mărturisește faptul că nu are atât de mult timp de petrecut în doi, iar vacanțele și le permite extrem de rar.

„Știi cum fac cu vacanțele? Mai fur așa câte o zi două, în locațiile unde merg cu treabă. Nu e chiar o vacanță, dar mă bucur și eu cum pot. Într-un fel, câteodată, și în România este vacanță pentru mine, pentru că mă mai relaxez, mai ies cu prietenii”, a povestit Iulia Vântur, potrivit Ego.ro

Cât de geloasă este Iulia Albu pe admiratoarele partenerului său 

Iulia Vântur se mândrește extrem de mult cu iubitul ei celebru și are și de ce. Salman Khan arată impecabil, iar vedeta recunoaște faptul că actorul are extrem de multe admiratoare. Cu toate acestea, artista nu pare să-și facă probleme, ci spune doar că acele femei care vizează la partenerul ei vor rămâne doar cu dorința și imaginația.

„Ba da, mereu trebuie să fie. E ok, pot spune în continuare că este iubitul lor imaginar. Eu cred că toată lumea poate să viseze la oricine”, a mai declarat râzând Iulia Vântur pentru sursa citată.

Vedetei îi este dor de televiziunea românească

După ce s-a făcut extrem de remarcată la Bollywood și, mai nou, și în America, Iulia Vântur mărturisește faptul că duce lipsa televiziunii românești, în care a fost prezentă pentru atât de mult timp. Mai mult, vedeta mărturisește chiar că a avut mai multe propuneri de a se reîntoarce în televiziunea românească. Chiar dacă până acum nu a acceptat nicio ofertă, aceasta spune că în viitor se gândește serios să o facă. În plus, în India vedeta spune că nu și-ar dori niciodată să facă televiziune.

„Ba da, chiar mă ia dorul de micul ecran. Am mai avut propuneri să revin, doar că nu s-au sincronizat cumva și datele. Probabil că la un moment dat o să se întâmple și asta pentru că mi-ar plăcea să fac un proiect din nou în România, un proiect frumos, care să mi se potrivească. Jumătate din mine este aici, în România, jumătate acolo. Nu se pune problema să am proiecte doar în India., a mai declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur stă mai mult timp în România

Vedeta mărturisește și că, de data aceasta, are de gând să petreacă mai mult timp pe meleagurile natale, din cauza unor treburi pe care le are de rezolvat.

„Fiecare prieten când mă vede mă întreabă când plec, în loc să-mi spună „Bine am venit!” sau că se bucură că sunt aici. Stau cred că vreo două săptămâni sau poate chiar mai mult. Nu sunt chiar în vacanță pentru că am venit și cu treabă. Am fost de curând, chiar înainte de turneul pe care l-am avut în Statele Unite, am fost acasă, am petrecut Paștele cu părinții, așa că nu este multă vreme de când am fost acasă, dar am venit și cu ceva de treabă. Eram aproape pentru că vin de la Cannes”, a mai declarat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 04 iun 2022, 22:00 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience