Iulia Vântur, făcută praf de români. Ce i-a nemulțumit pe admiratorii vedetei

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Vântur, sursa Instagram
Descriere foto: Iulia Vântur, sursa Instagram

Iulia Vântur a fost umilită de români. Un gest făcut de vedetă i-a enervat la culme pe admiratori.

Iulia Vântur este plecată de ani buni peste hotare, acolo unde și-a construit o viață și o carieră de succes. Frumoasa româncă trăiște o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan.

Iulia Vântur și-a amintit de "Ziua Indiei", dar a uitat de "Mica Unire"!

Cu ocazia "Zilei Indiei", pe 26 ianuarie, Iulia Vântur a postat un mesaj în semn de mulțumire țării adoptive în care trăiește de ani buni, scris în limba engleză și în hindi.

„O zi a Republicii fericită. Respect, iubire și recunoștință pentru incredibila India, un loc special care a devenit casa mea”, a scris Iulia Vântur pe rețelele de socializare.

Admiratorii ei din India au fost încântați de gestul făcut de Iulia Vântur, însă românii nu au avut aceeași reacție. Acest gest i-a enervat la culme pe români, care au criticat-o că nu și-a amintit și nu a postat nimic despre Mica Unire, pe 24 ianuarie.

„Acum două zile a fost ziua Micii Uniri, acolo unde te-ai născut și nu ai postat nimic despre asta. Foarte frumos/ Știi de ce sunt tristă? Că pe 24 ianuarie, nu ți-ai amintit nimic! Sper să nu ai soarta Naarghitei! Așa faimoasă era și ea până a revenit la vatră…restul îl știi/ Părerea mea umilă, cred că trebuie să îți aduci aminte și de țara unde sunt încă părinții tăi și unde te-ai născut”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor ei români.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel