Iulia Vântur, decizie neașteptată, după șase ani de relație cu Salman Khan: "Mă întorc acasă"

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Vântur, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Vântur, sursa instagram

Iulia Vântur și-a surprins fanii cu un anunț neașteptat. Vedeta vrea să revină în țară.

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase ani. Recent, frumoasa vedetă a mărturisit că se află într-un nou proiect cu iubitul ei, cu o nouă piesă lansată pentru un film în care joacă Salman Khan.

„Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane). Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare”, a declarat Iulia Vântur la emisiunea „La Măruță”.

„Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a adăugat Iulia Vântur.

Iulia Vântur a vorbit și despre situația pandemică din India. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că intenționează să revină acasă, în curând.

„Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor”, a mai spus vedeta. Iulia Vântur a mărturisit că a încercat să vopsească ouă de Paște, doar că nu prea a reușit. „Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”, a mărturisit Iulia Vântur pentru PRO TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel