Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan după venirea ei în România: „E înțelegător”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Vântur, sursa Instagram
Descriere foto: Iulia Vântur, sursa Instagram

Iulia Vântur a dezvăluit cum merge relația ei cu actorul Salman Khan. 

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete, atât din România, cât și din India. Chiar dacă în România se bucura de un succes imens, Iulia Vântur a decis să plece în India pentru a lua totul de la zero. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de superstarul Indiei, Salman Khan. 


Iulia Vântur a revenit în România în urmă cu trei luni, iar fanii se întrebau ce se întâmplă cu relația ei cu marele actor indian. Internauții o întrebau adesea dacă nu cumva iubirea lor s-a sfârșit din cauza distanței. 


Invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Iulia Vântur a decis să pună punct specilațiilor. 


„Fie ploaie, fie vânt, noi aici suntem! Da, mă întorc pentru că trebuie să mă întorc. Și pentru că am și treabă, intenționăm să filmăm la începutul lui august. El filmează deja. Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici. Și se înțelege, e înțelegător”, a precizat Iulia Vântur la KanalD. 


Iulia Vântur spune că Salman Khan a învățat-o cum poate obține succesul la Bollywood: „Să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”


Legat de relația ei cu faimosul Salman Khan, blondina spune că se potrivesc mult pe plan profesional, având „același vibe creativ”. 


Iulia Vântur susține că după vârsta de 30 de ani a simțit o presiune din partea familiei atunci când venea vorba despre căsătorie și copii. Aceasta spune că își dorește doar fericire, iar întemeierea unei familii nu este o prioritate.


„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a declarat Iulia Vântur pentru VIVA!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel