Iulia Vântur, rol regal într-un film la Bollywood: ”Sunt un descendent din familia regală”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Vântur, foto instagram
Descriere foto: Iulia Vântur, foto instagram

Iulia Vântur s-a întors pe platourile de filmare

Iulia Vântur s-a reîntors  pe platourile de filmare din India, acolo unde a devenit actriță. Filmările au loc în Casa Regală a Marii Britanii, iar vedeta va interpreta un rol de prințesă. 

Mesajul pe care îl transmite filmul este unul foarte puternic: ”Este un film cu un mesaj foarte puternic împotriva discriminării de orice fel. Personajul pe care îl interpretez eu este o descendentă a familiei regale. Sunt o mică prințesă așa, care militează pentru drepturile omului, împotriva discriminării. Este un rol foarte frumos. (…) Am făcut filmări în Londra, mai aveam o săptămână de filmat acolo, dar a venit pandemia peste noi. Acum am reluat, slavă Domnului, filmările și vom termina în curând”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea ”La Măruță”.

Iulia Vântur se află în India de mai mulți ani, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Salman Khan, însă rămâne în continuare discretă atunci când vine vorba de relația lor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel