Iulia Sălăgean, un nou atac la adresa Biancăi Drăgușanu: „Cred că o învață pe Daria cum să reacționeze. E împinsă să-i facă rău lui Alex”

Data publicării:
Iulia Sălăgean și Bianca Drăguanu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Sălăgean și Bianca Drăguanu, sursa instagram

Iulia Sălăgean a făcut acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu.

Iulia Sălăgean este foc și pară la adresa Biancăi Drăgușanu. Fosta soție a lui Alex Bodi susține că celebra blondină ar influența-o pe Daria Radionova, după despărțirea de Alex Bodi și că ar împinge-o pe aceasta să îi facă rău omului de afaceri.

„Mi s-a părut foarte ciudat că Daria l-a acuzat cumva pe Alex că a spus că „faci conturi false și pui oameni să-mi scrie”. Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că Daria nu are o experiență foarte lungă cu Alex, adică astea nu sunt de la Alex. Alex nu face așa ceva. Știu eu, că-l cunosc. Poate cineva îi șoptește în ureche Dariei, să nu cumva să fie o alianță între Daria și Bianca, așa simt eu, e părerea mea”, a spus Iulia Sălăgean pentru Antena Stars.

Iulia Sălăgean este de părere că Bianca Drăgușanu și Daria Radionova își doresc să fie prietene. Aceasta crede că orgoliul le-ar fi stricat relațiile cu afaceristul, atât rusoaicei, cât și Biancăi Drăgușanu.

„Poate își doresc eu prietenie sau Daria. La noi (n.r - Iulia și Bianca) a fost diferit, adică Daria e nouă. Cât timp are cu Alex? Are câteva luni, iar eu am fost prezentă ca mama copilului meu 2 ani. Femeile astea nu prea știu cum să se comporte cu Alex. Alex e un bărbat foarte complex. Nici relația cu Bianca nu a rezistat. Ei au avut certuri în câteva luni. Cu fata asta (n.r. - Daria), la fel. Eu am avut o relație de 5 ani în care au mai fost certuri, dar nu am avut împăcări despărțiri. Poate prea mult orgoliu, pentru că și fata asta (n.r. - Daria) mi se pare un pic... Am văzut-o altfel, m-a dezamăgit complet. Văd că are și ea aere”, a mai transmis fosta soție a afaceristului.

Mai mult decât atât, Iulia Sălăgean este de părere că Bianca Drăgușanu o influențează pe Daria Radionova să-i facă rău lui Alex Bodi.

„Cred că a fost influențată (n.r. - Daria). Ea nici nu a apucat să vadă dacă se întâmplă ceva. Cred că cineva i-a spus deja „vezi că dacă-ți dă mesajul ăla sau dacă te blochează, înseamnă asta”. Mă gândesc că cineva i-a spus... Mă gândesc că vorbesc ele două, așa mi se pare mie. Cred că Bianca o învață cum să reacționeze. Până acum Daria nu prea voia să posteze, acum dintr-odată se ceartă cu Alex „dă-mi niște dovezi”, care ea niciodată nu reacționa astfel. Cred că e împinsă să facă rău sau e influențată să-i dea o lecție: „fă așa, că așa-l doare cel mai tare”. Nu știu ce ar avea Bianca de câștigat din asta. Să spună „haha, am avut eu dreptate, karma”, a mai transmis Iulia Sălăgean.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel