Iulia Sălăgean, noi acuzații împotriva Biancăi Drăgușanu: „Este a patra oară când îmi închide contul de Instagram, plătind hackeri”

Data publicării:
Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean continuă. Ce acuzații își aduc fostele soții ale lui Alex Bodi?

În timp ce Alex Bodi este în vacanță la Londra alături de Daria Radionova, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean își aduc acuzații grave. Fostele iubite ale lui Alex Bodi sunt la cuțite, iar seria acuzațiilor continuă. 


Bianca Drăgușanu o va da în judecată pe Iulia Sălăgean, după ce a fost acuzată că ar fi plătit hackeri pentru a sparge conturi de Instagram. Mai mult decât atât, blondina a precizat că a luat deja legătura cu avocatul ei pentru a pune la punct toate detaliile.


„Se pare că femeia este foarte frustrată și îmi asum că spun acest lucru. Eu nu am dușmani, eu nu sunt un om care să mă gândesc cine mi-a închis mie. Singura persoană care are o problemă cu mine este această femeie. Este a patra oară când îmi închide contul de Instagram, plătind hackeri. Am și dovadă. Am conversația când îi cere unui hacker și îi spune cât trebuie să plătească, ba chiar mai mult, era și deranjată de faptul că acest hacker că înainte lucra cu altul, i-a cerut ma mulți bani și că ea, de obicei, plătește 300 de euro ca să închidă conturi”, a povestit Iulia Sălăgean, în cadrul emisiunii Star Magazin.


Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-ar fi închis contul de Instagram și spune că nu înțelege ce probleme are vedeta cu ea. Ba mai mult, aceasta susține că are și dovezi în ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu, dar nu vrea să le facă publice. 


„Nu dau deocamdată conversația. Nu înțeleg care este problema ei cu mine, în condițiile în are dacă să zicem că am avut vreo legătură noi două, am avut prin prisma lui Alex. El are altă relație, ea are altă relație, iar eu nu am de ce să am o problemă cu ea. Nu am avut nici când a fost o trădătoare. Și ca să aflu pe parcurs că s-a despărțit de Gabi, iar odată, la o emisiune ce se dă la miezul nopții, s-a spus că ei i-ar fi frică să nu cumva să mă răzbun ei, cum ea mi-a stricat mie familia, să îl iau eu pe Gabi”, a adăugat aceasta.

 

Bianca Drăgușanu, reacție acidă la adresa Iuliei Sălăgean

 

Bianca Drăgușanu a declarat că nu vrea să mai fie vreodată asociată cu fosta ei prietenă. De asemena, blondina a mărturisit  că știe de la DIICOT că Iulia Sălăgean ar avea cu totul altă merserie, mai multe probleme cu diverse dosare.

”Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziune. Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată și are alte probleme și alte dosare. Nu vreau să fiu asociată cu așa ceva”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel