Iulia Sabbagh, primele declarații după ce a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei, Christian Sabbagh. De la ce a pornit totul: "Au fost cinci zile de calvar" / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia și Christian Sabbagh, sursa instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Iulia și Christian Sabbagh, sursa instagram

Iulia Sabbagh a oferit primele declarații, în exclusivitate pentru Spectacola, după ce a cerut ordine de protecție împotriva soțului ei, jurnalistul Christian Sabbagh. Aceasta a povestit de la ce a pornit totul.

Ieri, în presă au apărut informații conform cărora, soția celebrului jurnalist, Christian Sabbagh,  ar fi cerut un ordin de protecție împotriva soțului ei. Inițial, cererea a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 4. Un ordin de protecție se eliberează doar atunci când reclamantul se află într-o stare de pericol. Potrivit legii, ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre următoarele măsuri – obligaţii sau interdicţii.

Acum, Iulia Sabbagh a dezvăluit, pentru cititorii Spectacola, motivul pentru care s-a ajuns la această situație, dar și cum au decurs lucrurile în fața judecătorilor, acolo unde s-au prezentat astăzi pentru a lămuri întreaga situație.

 

"Totul a pornit de la o banală discuție. Cristi are foarte mulți admiratori, admiratoare, eram curioasă de mesajele primite și i-am smuls telefonul. M-a pus pe gânduri faptul că nu a vrut să-mi dea telefonul și am început o mică discuție cu tonul mai ridicat. Ulterior, s-a sesizat poliția, iar la secție, când am detaliat ce s-a întâmplat, din cauza tensiunii și a faptului că eram supărată și că îmi doream să ajung mai repede la copii, nu mi-am dat seama că de fapt m-au pus să semnez un ordin de protecție și nici nu am citit ce am semnat. Eu nu am cerut ordin de protecție.  A doua zi am mers să retrag totul, dar mi-a zis poliția că nu se mai poate face nimic și că trebuie ca legea să-și urmeze cursul.

Astăzi ne-am prezentat în fața instanței. Am spus că nu mi-am dorit nici eu, nici el să ajungem aici, nici să apară toată nebunia asta în presă. Noi ne iubim. Au fost cinci zile de calvar fără el. Îmi iubesc enorm de mult soțul . Cred că revederea asta după cele cinci zile o să se lase cu al treilea copil. 

Se mai întâmplă. A fost o ambiție și din partea mea și din partea lui. Eu am vrut să-i arăt că am curajul să sun la poliție. El nu mă credea și astfel m-a ambiționat să îi demonstrez că am curaj, dar nicidecum cum a relatat presa că am fost bătută și maltratată. Soțul meu nu este un om violent sau agresiv așa cum s-a speculat în presă. Noi avem o relație foarte frumoasă, avem doi copii frumoși împreună.

Îmi pare rău dacă i-am afectat în vreun fel imaginea soțului meu dintr-o prostie, dar asta se întâmplă când din prea multă iubire se naște și puțină gelozie. Te cerți, te împaci...așa este în dragoste", a declarat Iulia Sabbagh pentru Spectacola.

 

Iulia Sabbagh a ținut să transmită și un mesaj pentru admiratoarele soțului ei.

"Pe această cale, rog femeile, admiratoarele să nu-i mai trimită mesaje soțului meu", a spus soția jurnalistului.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel