Iulia Ionescu, prezentatoarea iLike IT, apariție inedită: Vizită virtuală în Times Square, New York

Data publicării:

Iulia Ionescu, prezentatoarea emisiunii iLike IT, de la PRO TV, a fost în acest weekend în Times Square, New York. Nu fizic, ci virtual, printr-o reclamă care a apărut pe unul dintre celebrele panouri publicitare din Times Square.

Această "vizită" în New York a durat aproximativ o oră, iar publicul din Statele Unite a făcut astfel cunoștință cu cea mai urmărită emisiune dedicată noilor tehnologii din România. Surpriza cea mai mare a venit, însă, chiar de la românii care s-au aflat în acel moment în Times Square și i-au scris Iuliei Ionescu pe rețelele de socializare.

 

"Nu m-am așteptat ca reacțiile oamenilor să fie imediate. Din cauza pandemiei, accesul publicului în Times Square este destul de limitat. Zona nu mai este la fel de aglomerată ca în anii trecuți, dar iată că românii sunt peste tot și că urmăresc și tot ce se întâmplă aici, acasă. Am fost de trei ori la New York și în repetate rânduri în Times Square, dar nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge să mă văd pe unul dintre imensele panouri din New York." Iulia Ionescu

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel